Добрият пример явно е толкова заразителен, колкото и лошият. След

...
Добрият пример явно е толкова заразителен, колкото и лошият. След
Коментари Харесай

Жената на Андрей Арнаудов му спря алкохола

Добрият образец очевидно е толкоз инфекциозен, колкото и неприятният. След като преди 10 години продуцентът и безгрижник Иван Христов внезапно спря алкохола, в този момент и аверът му Андрей Арнаудов влезе в тима на въздържателите. Точно както сътрудника си, младият баща към този момент не протяга ръка към чашката, даже когато има мотив за наздравица, призна самият той в пилотното издание на риалтитито „ Фермата “ в събота вечер.

„ Ние не пием. Но поради теб ще създадем изключение “, отсече Арнаудов, откакто неговият адаш - стопанинът в този сезон на шоуто Андрей, се опита да почерпи тандема с домашна ракия по случай старта на предаването.

Зад решението на Арнаудов да се откаже от пиенето мнозина съзряха дългата ръка на половинката му Емануела, която е буйна почитателка на здравословния метод на живот. Преди години брачната половинка на Иван - Ирина, също съумя да вкара мъжа си в правия път. Под благотворното й въздействие Христов спря да си налива даже по купони, а алкохолните питиета смени с фрешове и шейкове.

източник:Lupa.bg
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР