Добрите цени на газа щяха да са много по-рано, ако

...
Добрите цени на газа щяха да са много по-рано, ако
Коментари Харесай

Венко Сабрутев: Борисов е символ на корупцията. Делян Добрев изнесе секретен доклад, службите да се сезират

Добрите цени на газа щяха да са доста по-рано, в случай че служебното държавно управление бе изпълнило контракта със 7-те танкера. 

Делян Добрев направи турне по медиите. Той се пробва да изясни, че сме купували през румънското сдружение съветски газ на по-висока цена.  От публични официални съобщения се споделя, че въпросните две сдружения са под икономическите наказания на Русия, издадени от Путин. Хайде в този момент да си отговорим на въпроса дали сме купували съветски газ.

 

Там няма съветски газ. Те са под глобите на Москва. Добрев ни заблуди, че сме могли да купим от “Газпром ” на 86 евро на мегават, а сме купували на по-скъпа цена от 110 евро. Дали можем да купуваме от “Газпром ”. Е, не! Сметките на Добрев не му излизат. 

Ако бяхме купували съветски газ, е трябвало да купуваме на 180 евро за мегаватчас. Борисов искаше да банкрутира българската енергетика. 

 

Показвам документ с гриф “търговска загадка ”, излязъл от “Булгаргаз ” и  входиран в министерство на финансите.   Делян Добрев изнася обществено класифицирана информация, която касае сигурността на доставките. Службите би трябвало да се сезират. Взет е конфиденциален отчет от секретното деловодството на министерство на енергетиката. Един политики може да си разреши да хвърли българската енергетика под влака. Имаме къртица в енергетиката ни. Трябва бързо да се задействат силовите структури. Използва се за манипулиране на съзнанието на хората. Ние не сме купували съветски газ, цената е по-добра.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР