Добрите дела понякога могат да имат непредвидени последици.Полицейско управление в

...
Добрите дела понякога могат да имат непредвидени последици.Полицейско управление в
Коментари Харесай

Странно дарение от магазин за употребявани стоки, за което се установи, че е граната от епохата на Втората световна война, предизвиква евакуации: `Рядкост`

Добрите каузи от време на време могат да имат непредвидени последствия.

Полицейско ръководство в Британска Колумбия, Канада, откри, че това е правилно, откакто донор инцидентно изпусна граната от епохата на Втората международна война в резервоар за дарения в магазин за остарели артикули в понеделник.

„ Е, в никакъв случай не знаеш какво искаш може да откри, когато е спестовен и през вчерашния ден потвърди, че това е правилно “, сподели полицейското ръководство в Абътсфорд в обява във Фейсбук във вторник. взривно устройство, което беше намерено от личния състав на магазина за втора ръка.

Граната от ерата на Втората международна война беше инцидентно дарена на магазин Value Village в Абътсфорд, Британска Колумбия. (Полицейско ръководство на Абътсфорд / Гугъл Карти)

„ Присъстващите чиновници изтеглиха магазина и близките бизнеси от огромна нерешителност, в очакване на чиновници от отдела за неутрализиране на експлозиви (EDU) да участват и да оценят устройството, да го направ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР