Добрич. Заключителна пресконференция по проекта За моето бъдеще“ по договор

...
Добрич. Заключителна пресконференция по проекта За моето бъдеще“ по договор
Коментари Харесай

Добрич: Заключителна пресконференция за представяне на проекта „За моето бъдеще“ ще се проведе в в сградата на Общината на 28 август

Добрич. Заключителна конференция по плана „ За моето бъдеще “ по контракт за даване на безплатна финансова помощ №BG16RFOP001-5.001-0018-С01 по Оперативна стратегия „ Региони в напредък “ 2014-2020 с бенефициент Община град Добрич ще се организира от 11.00 часа на 28 август 2019 година в постройката на Общината на ул. „ България “ № 12, втори етаж, дребна заседателна зала. Това оповестиха от пресцентъра на Община град Добрич . Проектът е на стойност 218 255,82 лв., като средствата са 100% безплатна финансова помощ и се обезпечават по Оперативна Програма „ Региони в напредък “.
Основната цел на плана е да се продължи процеса на деинституционализация на деца в Община град Добрич, посредством възстановяване на положението на обществената инфраструктурата за реализиране на главната цел, заложена в Националната тактика „ Визия за деинституционализация на децата в Република България “ – гарантиране на всяко дете на фамилна среда и достъп до грижи и услуги съгласно потребностите му.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР