Добрич. Представители на Общината участваха в VII-та Национална конференция Достъп

...
Добрич. Представители на Общината участваха в VII-та Национална конференция Достъп
Коментари Харесай

Добрич: Представители на Общината участваха в VII-та Национална конференция „Достъп на младите хора до култура - ролята на фестивалите по изкуствата“

Добрич. Представители на Общината участваха в VII-та Национална конференция „ Достъп на младежите до просвета - ролята на фестивалите по изкуствата “, оповестиха от пресцентъра на администрацията . Форумът е проведен от БАРОК (Българска асоциация на работодателите в региона на културата) и Граждански институт, с поддръжката на Община Варна. Поводът е отбелязването на Международния ден на младежта. В конференцията взеха присъединяване доктор Емилия Баева, зам.-кмет „ Хуманитарни действия “ в Община град Добрич, Дияна Борисова, шеф на Дирекция „ Хуманитарни действия “, и Светлана Попова, гл. специалист в отдел „ Култура “, която показа тематиката „ Фестивали и състезания - от концепцията до реализацията “.
Фолклорният танцов клуб „ Хорце “ от град Добрич с началник Севдалина Атанасова получи Диплом за отличие в категория " Гражданска организация " от годишните награди „ Прокултура “ 2019.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР