Добрич. По повод Деня на българската община ученици от 8

...
Добрич. По повод Деня на българската община ученици от 8
Коментари Харесай

Добрич: Васил Димитров от ПЗГ „Климент Арк.Тимирязев“ стана кмет за един ден в Каварна

Добрич. По мотив Деня на българската община възпитаници от 8 клас от ПЗГ „ Климент Арк.Тимирязев “ дружно със своя класен началник Теменужка Габракова посетиха кметския кабинет. Това оповестиха от пресцентъра на община Каварна . Кметът на общината Нина Ставрева тържествено връчи кметската огърлица на Васил Димитров, който зае кметското място за един час, а по-късно го срещна и с работния развой. Първата заповед на дублиращия кмет Васил Димитров бе по отношение на обезпечаване на сигурността на децата и учениците от Община Каварна. Заедно със своите съученици Димитров и Ставрева разискаха актуалните проблеми, които са на дневен ред в Общината.
Ученици от СУ „ Стефан Караджа “, НУ „ Братя Миладинови “ и Клуб „ Журналист “ към Център за поддръжка на личностното развиване –ОДК също посетиха и разгледаха общинска администрация. В заседателната зала особено за тях бе прожектирана презентация за развиването на туризма в Общината, която бе водена от зам.-кмета Йордан Йорданов.
Община Каварна отвори порти и за най-малките поданици на града. Деца от ДГ „ Радост “ и ДГ „ Здравец “ бяха специфични посетители. Нина Ставрева им сподели кметската огърлица, герба и печата на Общината. На всички гости Ставрева подари книга за Каварна и сувенири. В Деня на отворените порти общинска администрация посетиха повече от 300 деца и жители.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР