Добрич. ОУ Д-р Петър Берон - село Коларци, община Тервел,

...
Добрич. ОУ Д-р Петър Берон - село Коларци, община Тервел,
Коментари Харесай

Добрич: ОУ „Д-р Петър Берон” - село Коларци представи ОС на БЧК в Националното състезание на Ученическите екипи по първа помощ

Добрич. ОУ „ Д-р Петър Берон ” - село Коларци, община Тервел, показа Областния съвет на Български червен кръст (ОС на БЧК) в Добрич в Националното съревнование на Ученическите екипи по първа помощ. Това заяви доктор Артюн Еринозов, шеф на секретариата в Оценка за съвместимост на БЧК в добруджанския град, съобщи кореспондентът на Радио „ Фокус ” . На 7 и 8 юни в Националния образователно логистичен център на БЧК Лозен – София се е провело ХХХ-то Национално съревнование на Ученическите екипи по първа помощ (УЕПП). В него са взели участие спечелилите от регионалните прегледи на УЕПП. Областната червенокръстка организация на Добрич е била показана от екипа на ОУ „ Д-р П. Берон ” в с. Коларци, победител на регионалното съревнование на 10 май тази година. Юбилейното съревнование е било намерено от ръководителите на БЧК и БМЧК акад. Христо Григоров и Станимир Бояджиев.
Екипът на ОУ „ Д-р П. Берон ” с началник Дарина Кобурова се е показал доста добре, класирайки се в „ Златната лига ”, изпреварвайки доста одобрени до този миг екипи, като в следващото нареждане са на 10-то място след спечелилите - тима на Пазарджик. Добруджанските представители са получили самостоятелни награди, дипломи и паметни медали - „ златни ” от Дирекция БМЧК при Народно събрание на БЧК. Областният съвет на БЧК Добрич изрича признателност на учениците от ОУ „ Д-р П.Берон ” в с. Коларци - Мелиса Ниязи, Донка Тодорова, Осман Ембие и Ерай Исмаилов, на шефа Ивелин Станчев и на ръководителя, подготвил екипа Дарина Кобурова, за положените старания в подготовката и завоюваното влиятелно 10-то място в страната.
Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР