Добрич. Община град Добрич организира конкурс под надслов Мартеница ти

...
Добрич. Община град Добрич организира конкурс под надслов Мартеница ти
Коментари Харесай

Добрич: Общината организира конкурс под надслов „Мартеница ти дарявам“

Добрич. Община град Добрич провежда конкурс под надпис „ Мартеница ти подарявам “ за разработване на истинска мартеница за дома и фамилията. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . В състезанието могат да вземат участие самостоятелно две възрастови групи - възпитаници от I и II клас, и от ІII и ІV клас.
Няма ограничавания за материалите, от които да бъдат направени мартениците, само че условието е те да бъдат с размер от 15 до 30 см. и закрепени върху картон.
На гърба на всяка обложка би трябвало да са написани име и фамилия на участника, клас, учебно заведение и телефон за връзка с класен началник.
Лице за контакт и приемане на мартениците: Марияна Симеонова, Дирекция „ Хуманитарни действия “, функционалност „ Образование “ при Община Добрич – ул. „ Независимост “ № 7, ет.8, стая 812.
Крайният период за предаване на творбите е 22 февруари 2018 година Представените за състезанието мартеници ще бъдат оценени от комисия, а класираните произведения ще бъдат оповестени на 26 февруари 2018 година За отличените мартеници учениците ще получат грамоти, предметни награди и техни фотоси ще бъдат оповестени на уеб страницата на Община Добрич. Награждаването ще се състои на 1 март 2018 година в постройката на Община град Добрич.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР