Добрич. Община Добрич и ОП Спортни имоти“ организират на 10

...
Добрич. Община Добрич и ОП Спортни имоти“ организират на 10
Коментари Харесай

Добрич: Общината отбелязването на Световния ден на предизвикателството на 10 май

Добрич. Община Добрич и Оперативна програма „ Спортни парцели “ провеждат на 10 май 2019 година в Семеен кодекс „ Простор “ отбелязването на Световния ден на предизвикването. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Стартът на проявата ще бъде даден в 10.00 часа пред СЗ „ Добротица “. Всички искащи да се включат в спортната демонстрация ще изминат маршрут за пешеходен туризъм по алеите на Семеен кодекс „ Простор “, наличен за всички, без значение от пол и възраст.
Световният ден на предизвикването е най-голямата демонстрация от програмата на Международната асоциация „ Спорт за всички “ (ТАФИСА), която се организира годишно от 1983 година през месец май в над 100 страни на всички континенти. За 27-и следващ път Българска асоциация „ Спорт за всички “ провежда Световния ден на предизвикването с поддръжката на Министерство на младежта.
Събитието е част от Националната стратегия за физическа интензивност и развиване на българското население „ БУЛФАР “ на Българска асоциация „ Спорт за всички “. Инициативата няма спортен темперамент, а цели в този ден всички да се включат в спортно занятие или съответна физическа интензивност най-малко 15 минути без спиране.
За участниците в спортния празник е планувана лотария, в която с авансово запълнен ваучър може да взе участие всеки. Наградите – тениски, раници, топки, ракети за бадминтон, въженца за скачане и други, са обезпечени от Българска асоциация „ Спорт за всички “ и Община Добрич.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР