Добрич. Годишните награди Добрич“ в областта на културата и науката

...
Добрич. Годишните награди Добрич“ в областта на културата и науката
Коментари Харесай

Добрич: Общината отново ще връчи Годишните награди „Добрич“ в областта на културата и науката на 1 ноември по повод Дена на народните будители

Добрич. Годишните награди „ Добрич “ в региона на културата и науката се връчват всяка година и имат за цел да удостоят с обществено самопризнание създатели, учени и дейци на изкуството и културата от град Добрич за ярки достижения и принос в развиването на театралните изкуства, образните изкуства, културното завещание, книгите, четенето и библиотеките, медиите и науката. Това оповестиха от пресцентъра на Община Добрич . Правилникът за отсъждане на Годишните награди „ Добрич “ е признат с Решение № 34-12 от 29 юли 2014 година на Общински съвет град Добрич.
Наградите се връчват на специфична гала във връзка 1-ви ноември – Ден на националните будители, проведена от Община Добрич.
Предложения с писмени претекстове се одобряват до 20 септември 2018 година до кмета на Община град Добрич за носители на годишни награди „ Добрич “ в региона на културата и науката.
Наградите ще се присъждат за достижения през интервала от 1 септември 2017 година – 1 септември 2018 година
Гражданите могат да създадат и предложение за член на комисията по оценяване и отсъждане на премиите.
Предложенията се подават персонално в Община град Добрич – Център за услуги и информация, или на e-mail: [email protected].
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР