Добрич. Досъдебно производство за контрабанда на наркотици в особено големи

...
Добрич. Досъдебно производство за контрабанда на наркотици в особено големи
Коментари Харесай

Добрич: Окръжната прокуратура ръководи досъдебно производство за изплувал в морето край Калиакра кокаин

Добрич. Досъдебно произвеждане за контрабанда на опиати в изключително огромни размери, представляваща изключително тежък случай, управлява Окръжната прокуратура в Добрич, откакто на 16 април 2019г. към 17.00 часа следобяд в морето пред плаж „ Болата “ на Калиакра е изплувал пакет с опиати, вързан към избавителна жилетка. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – Варна.
Сакът, който съдържа 16 пакета – всеки с тегло 1 кг и 100 г, е видян при обход на катер на Граничната полиция. Под управлението на Окръжната прокуратура в Добрич са почнали незабавни дейности по следствието. Намереният опиат е реагирал на кокаин на полевия тест.
Назначени са експертизи, които би трябвало да открият дали изплувалият сак с кокаин край нос Калиакра е сходен на пакетите с кокаин, които бяха открити край Тюленово и „ Слънчев ден “ край Варна.
Пресцентърът на Апелативната прокуратура във Варна напомня, че количеството кокаин край Тюленово бе 170 кг, а край Варна – 25,430 кг, като високорисковото наркотично вещество е с изключителна непорочност.
Действията по следствието не престават под надзора на Окръжната прокуратура в Добрич.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР