Добриана Рабаджиева и нейният Гуанджоу Евъргранде не можаха да се

...
Добриана Рабаджиева и нейният Гуанджоу Евъргранде не можаха да се
Коментари Харесай

Италиано-турски сблъсъци на полуфиналите на дамското Световно клубно първенство

Добриана Рабаджиева и нейният Гуанджоу Евъргранде не можаха да се класират за полуфинал на волейболното Световно клубно състезание, провеждащ се в Шаосин. Доби и съотборничките ѝ отстъпиха пред турския гранд Еджзаджъбашъ ВитрА (Истанбул) с 0-3 (21-25, 9-25, 15-25) в последния си мач от група " А " пред повече от 2,200 фенове.
 Елица Василева изведе Игор Горгонзола до трета победа на Световното клубно състезание
Елица Василева изведе Игор Горгонзола до трета победа на Световното клубно състезание

Българката беше определена за МВП в мача против Дентил Прая Клуб

Рабаджиева игра цялостен мач като титулярка за своя отбор, като приключи със скромните 8 точки, с колкото се регистрира и Синсин Ду. Най-резултатна за Гуанджоу беше Йиксин Жен с 9 точки.

За отбора на Еджзаджъбашъ сръбската звезда Тияна Бошкович беше над всички с 24 точки и подобаващ беше оповестена за MVP на мача.

Така Гуанджоу ще играе за систематизиране на местата от пето до осмо против бразилския Дентил Прая Клуб. В другата среща от втората четворка ще има също китайско-бразилски конфликт сред Тиендзин Бохай Банк и Итамбе Минас Тенис Клуб.

Еджзаджъбашъ приключи втори с 6 точки и 2 победи и ще играе на полуфиналите против спечелилият в Шампионската лига, италианския Игор Горгондзола (Новара), с капитанката на България Елица Василева в състава си. Срещата е на следващия ден от 14:00 часа. Преди това от 11:00 часа ще бъде първият италиано-турски полуфинал сред Имоко Волей (Конеляно) и сегашния международен клубен първенец Вакъфбанк (Истанбул).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР