Добри времена очакват район Владислав Варненчик. С всяка изминала година

...
Добри времена очакват район Владислав Варненчик. С всяка изминала година
Коментари Харесай

Николай Костадинов, ГЕРБ-СДС: Никой не може да отрече направеното от ГЕРБ, което може да се пипне и види

 Добри времена чакат регион " Владислав Варненчик ". С всяка минала година се усъвършенства инфраструктурата в региона, а ремонтите не стопират. Това съобщи за Дарик кметът на региона и претендент за народен представител на обединението ГЕРБ-СДС Николай Костадинов. Той уточни, че в общинския бюджет са заложени средства и следва възобновяване на първи микрорайон.

Във " Владиславово " черешката на тортата е новият състезателен комплекс. " Аз и кметът на Варна сме си го отгледали като малко дете. Чертали сме си го с писалка на лист А4. Нашата премия е, че хората от региона му се радват и споделят, че е по-хубаво от Морската градина ", посочи Костадинов.

Той разкри, че се планува в комплекса да бъде построена зона за отдих и скейт парк. Ще има и амфитеатрална сцена, която ще се намира източно от спортните уреди.

" Амбицията – моята и на кмета на Общината, е до момента в който върви ремонтът на " Кайсиева градина ", срокът за който е краят на тази година, да осигурим средства за възобновяване на северната част. Ако не ръководи ГЕРБ, а друга политическа мощ,  само можем да гадаем дали ще има финансиране. Може пък и повече средства да ни дадат, никой не знае ", съобщи кандидат-депутатът на обединението ГЕРБ-СДС, който има опит в Народното събрание.

Само два блока във " Владислав Варненчик " са санирани с държавни средства. Други 7 етажни собствености са със подписани контракти и се чака финансиране. Сред тях са и три от входовете на блока, в който районният кмет живее.

" Дори и да ме изберат за народен представител, аз ще си остана кмет. Хората в региона ме знаят - аз съм разполагаем 24/7. Телефонът ми го има във всички обществени групи за квартала. Всеки когато и да е може да е свърже с мен ", съобщи районният кмет.

" Ние не сме виждали по-добро ръководство от това на ГЕРБ през последните 30 години. Не сме виждали толкоз свършена работа от тези, които ръководят страната и общините в България. Никой не може да отхвърли всичко, направено от ГЕРБ, което може да се пипне и да се види. Дали може и по-добре? Сигурно може, само че ние не сме го видели. Поне аз не съм виждал някой да ръководи страната толкоз добре, колкото е била под ръководството на ГЕРБ ", означи Николай Костадинов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР