Добри новини за мегазвездата на световния футбол Кристиано Роналдо долетяха

...
Добри новини за мегазвездата на световния футбол Кристиано Роналдо долетяха
Коментари Харесай

Отпадна обвинението в изнасилване към Роналдо

Добри вести за мегазвездата на международния футбол Кристиано Роналдо дохвърчаха от Съединени американски щати. Асът на Ювентус към този момент не е обвинен по делото за обезчестяване, което стартира след обвиняванията на американския модел Катрин Майорга.
 Всичко за секс абсурда с Неймар
" Блумбърг " оповестява, в съда в Лас Вегас е постъпило искане за преустановяване на производството без повече елементи.
Инцидентът с Майорга е от 2009 година, когато португалецът към момента беше футболист на Манчестър Юнайтед.

Полицията възобнови следствието през 2018 година, само че с изключение на до шумна замяна на обвинявания посредством медиите, не се стигна до други последици за нападателя. Заради делото от Ювентус трансформираха проектите си за предсезонна подготовка в Съединени американски щати, само че в светлината на новото развиване може да ги ревизира.

Междувременно стана ясна самоличността на дамата, която упрекна бразилската звезда Неймар в обезчестяване. Става дума за модела Нажила Триндаде. Информацията за русокоската на този стадий е нищожна. Бразилката обаче набира все по-голяма известност в обществените мрежи, където към този момент има хиляди почитатели.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР