Добри хора помогнаха с благотворителна фотосесия във Варна на двукратния

...
Добри хора помогнаха с благотворителна фотосесия във Варна на двукратния
Коментари Харесай

С благотворителна фотосесия помогнаха на шампиона по борба Галимир Георгиев в тежката му битка

Добри хора помогнаха с благотворителна фотосесия във Варна на двукратния първенец на България по битка в категория над 100 кг Галимир Георгиев.

``
реклама

Той води тежка борба с подла болест и се нуждае от средства.



Организатор на събитието бе Вирджиния Петрова, а фотограф - Християн Илиев. Всички искащи си правееха фотография за спомен и се включваха със средства за идеята.



 

Събраните пари от 120 лв. бяха дарени в сметката на момчето със мощен състезателен дух.
Галимир Георгиев е на 25 години.



През 2011 година е диагностициран с Лимфом на Ходжкин (рак на лимфната тъкан). След последните курсове на химиотерапия и в резултат на болестта му се получава абцес в устната празнина. Поради закъснялата зъболекарска интервенция, абцесът се усложнява и се трансформира във флегмон.


На 18.09.2018г. постъпи по неотложност в МБАЛ „ Света Марина ” – Варна в клиника по лицево-челюстна хирургия, във връзка цирей под брадата и челюстта, за оперативна интервенция. Операцията беше извънредно тежка и се наложи да бъде оставен в реанимация, подложен под медикаментозна кома за 3 седмици. След изписването му на 15.10.2018 година стартира развой на възобновяване, само че за жалост се появи друго затруднение. Започна да отслабва лявата му ръка, а след това се сковава и цялото му тяло. На 06.11.2018 година още веднъж по неотложност постъпва в МБАЛ „ Света Марина ” – гр. Варна, в клиника по неврохирургия. След изработен ядрено-магнитен резонанс се вижда, че гръбначният мозък сред С4,С5,С6 е притиснат в резултат на инфекциозен развой. Наложи се незабавна ламинектомия. Операцията мина сполучливо, само че за жалост процесът на възобновяване е муден, сложен и безценен (никой не може да каже, какъв брой тъкмо време е необходимо).
По време на болничния му престой, се отвори огромна декубитална рана тъкмо над опашката необятна към 10 см диаметър, след лекарска интервенция и премахване на некротична тъкан, дълбочината доближи към 7 см.
Към момента Галимир е на легло, некадърен да се обслужва самичък. Необходимо е да има непрекъснато човек, който да се грижи за него.
Належащото в настоящето му положение е непрекъсната рехабилитация, лекарства, както и консумативи за лекуване и на декубиталната рана.

Ако желаете да помогнете можете да го извършите по следните способи:

IBAN: BG63PRCB92301048874810
BIC: PRCBBGSF

PayPall 
[email protected]

Facebook страница " Да помогнем на Галимир "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР