Добрев коментира и позицията на премиера Кирил Петков, че бившите

...
Добрев коментира и позицията на премиера Кирил Петков, че бившите
Коментари Харесай

Опозиционерът Делян Добрев за ”Булгаргаз”: Хората на Асен Василев изчегъртаха хората на президента Радев

Добрев разяснява и позицията на премиера Кирил Петков, че някогашните уволнени шефове на " Булгаргаз " ще бъдат упрекнати за нарушавания. Според българската Конституция единствено прокурур може да упреква и това не прави чест на премиера, сподели още той. По думите му всичко в " Булгаргаз " се е случило последните осем месеца.

Добрев е на мнение, че един кадърен шеф на " Булгаргаз " си потегля, с цел да се вземе един пазар от 3 милиарда лева от медиатори, сподели още той като вложи всички сили да покаже, че грешките са ставали при служебните кабинети, а не по времето на Борисов.

С управническа отпадналост при установяване на обезщетения за ток и газ Делян Добрев пък изясни високата инфлация в България. Просто не могат. Предложихме им три разнообразни модела. Те не възприеха нито един, изкритикува той.

Според Добрев бюджет 2022 година е бюджет на инфлацията. „ Хвърлят се пари от вертолет “ за обществени заплащания, вземат се и заеми. Той е с милиарди по-висок от бюджетите през предишните годините.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР