Добре знаем, че за да изглеждат в перфектна форма, моделите

...
Добре знаем, че за да изглеждат в перфектна форма, моделите
Коментари Харесай

Как Жизел Бюндхен се е отказала от вредните навици

Добре знаем, че с цел да наподобяват в съвършена форма, моделите съблюдават прецизни диети, които от време на време даже минават границата на рационалното.
 Жизел Бюндхен, Lessons и разпоредбите живота й съгласно първата й книга
Правилата за живот на Жизел Бюндхен

Как се грижи за здравето си моделът

39-годишната Жизел Бюндхен може от дълго време да не дефилира, само че от много време е синоним на секси жена. Това обаче не всеки път е било тъкмо по този начин.

В изявление за Vogue Австралия половинката на Том Брейди споделя, че е имало моменти, в които е била надалеч от съвършената форма.

В момента Жизел става в 5:30, с цел да има време да медитира и тренира преди децата ѝ да станат. Преди години обаче тя е имала доста неприятни привички, които са се отразявали на здравето ѝ. Бюндхен твърди, че когато е била на 20 години сутрините ѝ са започвали с кафе и четири цигари.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Gisele Bündchen (@gisele) на Мар 1, 2020 в 5:51 PST

Нездравословните привички са я карали да се усеща непрекъснато изморена и даже са ѝ коствали паник офанзиви. В един миг обаче Бюндхен е решила, че е време за смяна, а тя не е била по никакъв начин лесна.

Смяната на метода ѝ на живот ѝ е коствал много главоболия в дословния смисъл на думата. Първоначално е заменила кафетата и цигарите с 20-минутно бягане.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР