Добре знаем, че Адел не е от звездите, които крият

...
Добре знаем, че Адел не е от звездите, които крият
Коментари Харесай

Защо Адел куца на сцената

Добре знаем, че Адел не е от звездите, които крият проблемите, съпътстващи живота им. Неотдавна разкри за болките в гърба, които изпитва от време на време, породени от болестта ишиас и съпътстващи я още от тинейджърските години.

И очевидно в последните дни още веднъж се сблъсква със своя остарял проблем, освен това по време на концертите си като изпълнител-резидент в Лас Вегас, които започнаха през ноември предходната година и ще продължат до март на актуалната.

Адел разкри, че мъчно се движи на сцената, даже понакуцва, само че все пак не се отхвърля от поетите задължения. " Тези дни би трябвало да се клатя, защото имам в действителност неприятен ишиас ", споделя 34-годишната носителка на Грами. Ишиасът е мъчително положение в долната част на гърба и крайниците, което се предизвиква от инфектиране, прищипване или компресия на седалищния нерв.

" Повече от половината ми живот е обвързван с тази болежка. Отприщва се нормално при стрес или от неправилна поза ", изяснява още Адел. " Всичко стартира, когато бях на 15 година от... кихане. Бях в леглото и просто кихнах прекомерно мощно. В следствие бременността и раждането в допълнение усложниха казуса. "

Въпреки болката си, Адел се оправя чудесно - актуалните ѝ концерти минават повече от сполучливо. А също така има ново занимание: туризъм. " Познайте какво започнах да върша! ", показа тя пред публиката си по време на едно от представянията ѝ през декември. " Започнах да се разхождам. И доста ми харесва. Слагам си слушалките и се понечвам. Да, запъхтявам се, само че е прелестно ", написа Daily Mail.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР