Добре, тази статистика просто е гадна: Осемдесет процента от възрастните

...
Добре, тази статистика просто е гадна: Осемдесет процента от възрастните
Коментари Харесай

6 упражнения, подходящи при болки в кръста

Добре, тази статистика просто е гадна: Осемдесет % от възрастните евентуално ще страдат от болки в гърба най-малко един път в живота си, съгласно Националните институти по опазване на здравето. Макар че това може да наподобява като ужасно опрощение да спрете да ходите във фитнеса, не бързайте.

" Ако нямат травматични пострадвания, множеството хора страдат от болки в гърба вследствие на слаби мускули, слаби бедра и глутети, продължителни интервали на неприятна ергономичност - или неприятна поза при сядане ", споделя Дан Джордано физически терапевт и сертифициран експерт по издръжливост и кондициониране (CSCS). Това е по този начин, тъй като " продължителното седене в неверната поза може да докара до стягане на бедрените флексори, като в предната част се завърти таза, с цел да се усили натиска върху лумбалната или долната част на гръбнака ", споделя Джордано.

Това е моментът, в който спортът идва на помощ. Разбира се, в случай че страдате от болки в гърба, може в началото да се нуждаете от отмора. " Но упражненията фактически ще оказват помощ за изцеление на болката в гърба ", споделя Джордано.

Най-добре е да се срещнете със експерт, с цел да ви помогне да изберете верните извършения за вас. Но с цел да започнете, ето шест от придвижванията, които всекидневно предлагат експертите при болки в гърба.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР