Добре съм, нямам никакви симптоми. Това каза пред бТВ кметът

...
Добре съм, нямам никакви симптоми. Това каза пред бТВ кметът
Коментари Харесай

Борисов се ръкува с много хора в Широка лъка, потвърди кметът на селото

Добре съм, нямам никакви признаци. Това сподели пред бТВ кметът на Широка лъка Васил Седянков, който е с ковид. Преди седмица той се срещна със зам.-регионалния министър Николай Нанков  Николай Нанков Николай Нанков е министър на районното развиване и благоустройството до 31 август 2018 година Той е и премиера Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г при една от обиколките на членовете на кабинета в Родопите.

Васил Седянков сподели, че не може да разяснява дали министър председателят и зам.-министърът са се заразили в Широка лъка.

"В петък вечерта късно разбрахме, че господин Нанков е с позитивен резултат. Тогава аз се изолирах. Уведомих още вечерта хората, с които съм имал непосредствен контакт. Нямам никакви признаци. Приемам единствено по съвета на доктор Дариткова медикаменти (Д-р Даниела Дариткова  Даниела Дариткова Д-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 година е, ръководител на ПГ ГЕРБ, която също беше заразена) ", изясни кметът.



Кметът на Широка лъка разяснява, че дамата, която се е ръкувала с премиера, е грижовна и виновна жена. Думите й „ Няма да си мия в този момент ръцете “ са по-скоро като метафора за благодарността, която изпитват хората от селото към Борисов, съобщи още Седянков.

„ Много хора се ръкуваха с премиера при визитата в селото. Емоцията надви “, удостовери кметът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР