Добре съм, нормално е здравословното ми състояние. Забравих вече двата

...
Добре съм, нормално е здравословното ми състояние. Забравих вече двата
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: След втората катастрофа ми се обади шефът на НСО и каза, че трябва да ме охраняват

Добре съм, обикновено е здравословното ми положение. Забравих към този момент двата удара, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във връзка двете произшествия за един месец с нейно присъединяване в ефира на bTV.
"Не се тормозих, само че имам подозрения. Два удара един след различен за един месец. След втория ми се обади шефът на НСО и сподели, че би трябвало да ме охраняват. Питах го за какво той сподели, че би трябвало да ме охраняват ", съобщи Нинова и разяснява, че евентуално са получени сигнали в организацията. Тя обаче е отказала да има гардове.
"Имам кардинално схващане, че не би трябвало да се охраняват политиците ", отсече водачът на Българска социалистическа партия.
"За повторно се случва на Цветан Цветанов да му увисва ръката във въздуха ", сподели още водачът на Българска социалистическа партия по отношение на това, че след излъчването на кино лентата "Граница “ на Елена Йончева ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов подаде ръка на Нинова, която тя не одобри.
Според нея става въпрос за разминаване на политиките. "Поисках оставката поради обстоятелствата, изнесени във кино лентата на Елена Йончева, където има свидетелски показания на чиновници. Затова желаех на Валентин Радев. На Валери Симеонов поради позицията му за оградата, поради това, че член на неговата партия призна, че е взел участие в трафик на мигранти. Има човек, подготвен да свидетелства. По отношение на Гърция – оградата е два пъти по-стабилна и евтина. Филмът не е финансиран от партията “, разяснява Нинова.
Тя акцентира, че ГЕРБ ръководят от 8 години тази страна и не може непрекъснато да се оправдават.
"Нали чухте във кино лентата, че тя осведоми "Гранична полиция “ на тел. 112. Да поемат отговорноаст и политическа, и наказателна за тези 200 млн. лева къде и по какъв начин са изхарчени. За автомагистралите има и повдигнати обвинявания “, сподели още Корнелия Нинова и акцентира, че в случай че ГЕРБ поддържат закона на Българска социалистическа партия за приватизацията, значи споделят истината.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР