Добре познатата ясновидка Цветанка Янакиева дава прогноза за разрешаването на

...
Добре познатата ясновидка Цветанка Янакиева дава прогноза за разрешаването на
Коментари Харесай

Топ ясновидката Янакиева с мрачна прогноза: Идат наводнения и пожари!

Добре познатата ясновидка Цветанка Янакиева дава прогноза за разрешаването на по този начин наболелите международни проблеми, политическата конюнктура и естествените промени за първи път от години, написа " Шоу ". 

Янакиева набра известност след извънредно прецизните си и точни прогнози за естествени бедствия и катаклизми – в частност трусове, наводнения и пожари, както и с безпогрешния си взор над политическата конюнктура, както у нас, по този начин и в чужбина – тя беше първата, която предсказа влизането ни в Европейския съюз.  До нея постоянно се допитваха за изхода на някои от основните правосъдни каузи, като прогнозата й за ориста на медицинските ни сестри в Либия през далечната 2002 година е най-точната.
Цветанка Янакиева е известна както у нас, по този начин и в Сърбия, където даже снимат документален филм за нея, сравнявайки я с Баба Ванга. Връзка с Ванга въпреки всичко има, тъй като точно тя е дамата, която оказва помощ на Янакиева да развие дарбата си след тежко боледуване.

Г-жо Янакиева, от много години сте изчезнали от медийния и публичен живот. На какво се дължи това?

- Имах персонални аргументи. Бях изправена пред много тествания. Минах през тежък интервал. Освен това хората са станали доста зли. Много болежка се е събрала в душите им и това ги е направило злобни и нападателни. Сега обаче чувствам, че има какво да кажа и избрах да приказвам пред вас.

Вярвате ли, че съществуват вълшебства и може ли на хората в действителност да се влияе на енергийно равнище, или всичко е до самовнушение?

- Правят вълшебства, да. Има зли хора и има енергийни намеси. Местата и постройките попиват сили. Не забелязвате ли, че хората вървят като зомбирани. Не е инцидентно и човек би трябвало да внимава. Аз не се занимавам с такива неща. Объркват се сили. Лошо е.

Тази „ проклетия ” в хората, казвате, че рефлектира и на световно равнище. Какво бъдеще виждате в международен мащаб? Задават ли се още атентати? 

- Ще има атентати, да. До септември виждам доста жертви– или в Испания или във Франция. В тези две страни доста би трябвало да се внимава. Българите е добре да ограничим пътуванията си до там.

Какви атентати визирате? Самолетни?

- Не виждам ясно. Инциденти с наши самолети няма да има, само че с задгранични - да.

В момента се водят диалози сред Северна Корея и Съединени американски щати. Какъв ще е резултатът от тях?

- Ким Чен-ун ще спре с нуклеарните стратегии.

-   А какво бъдеще чака Европейски Съюз след Брекзит? Твърди се, че устоите са се раздрусали.

- Много хора споделят, че ще се разпадне Европейски Съюз, само че това няма да стане. Англия ще съжалява, че напусна съюза.

А къде е България в международната картина?

- България няма да се оправи. Ще приемем еврото, само че за хората ще е доста мъчно да се приспособят. Това с гърците е нищо спрямо това, което ще се случи у нас. Народът ще се вдигне. Икономиката няма да има напредък. Може би след март, април следващата година можем да чакаме огромни непознати вложения.

Политическата конюнктура у нас ще се резервира ли постоянна? Как виждате работата на държавното управление?

- Правителството ще изкара мандата, само че ще има избор на съмнение. Той обаче няма да мине. Ще има спорове сред партиите, много различия виждам. Виждам промяна на министри. Ще се одобряват нови закони по отношение на правораздаването – за положително ще е. Ще влезем в Шенген.

- Какво следва на идващите избори? ГЕРБ резервира ли позициите си?

- Нови партии ще има – задават се нови две обединения. Има партии, които няма да участват в идващия парламент. ГЕРБ продължава да се употребява с огромен избор на доверие.

- В близко бъдеще можем ли да чакаме естествени катаклизми у нас?

- Тази година дъждове ще има. Наводнения виждам, трусове няма. Природни катаклизми у нас няма да има. Виждам единствено пожари. Трябва да се огледа доста деликатно пътя в посока Бургас. Жертви ще има по пътя. Автобусите, които излизат от границата, също би трябвало да са доста деликатни.

- Можете ли да извършите къса ретроспекция на това, за което е добре да се подготвим през идните години?

- 2018 година ще намалее благочестието сред християните. Ще бъдат ощетени доста висши офицери. Несъгласие сред военните и огромни убийства, национални възмущения и освобождение от страдалчество на един огромен народ.
2019 година - доста спорове и гибел измежду хората. От крадци ще протрепери светът, а мъдрите индивиди ще претърпят гонения и доста беди. През есента ще се появят заболявания.
2020 година - дивите зверове в горите ще се умножат. Стълкновение сред хора – убийства, страшни трусове. Бури ще събарят дърветата. Пролетта и лятото ще бъдат дъждовни.
2021 година – доста армия ще загине. Препирни и противоречие сред всички хора. Големи метежи в някои елементи на Земята. Пролетта и лятото ще са дъждовни с гръмотевици и светкавици. През есента ще има наводнения и незнайни заболявания.
 
Интервю на Вероника ПЕТЕВА 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР