Добре познат крипто анализатор коментира бъдещата траектория на популярен алткойн,

...
Добре познат крипто анализатор коментира бъдещата траектория на популярен алткойн,
Коментари Харесай

Този алткойн може да се изстреля със 170% от сегашната си цена според анализатор

Добре прочут крипто анализатор разяснява бъдещата траектория на известен алткойн, който може да има забележителен капацитет за напредък.

Анонимният Capo допуска, че в случай че Polkadot (DOT) успее да резервира позицията си над решаващо равнище на поддръжка от $6, ще може и да скочи с до 172% от настоящата му оценка.

 

Capo обосновава своята оптимистична вероятност за Polkadot с позоваване на забележителния прогрес на плана:

Преходът към Polkadot 2.0 значи обилни усъвършенствания, внедрени в мрежата, с цел да се усъвършенства цялостната й функционалност и успеваемост. Освен това Phala Network (PHA) служи като AI копроцесор , предопределен за блокчейн системи.

Mythical Games, прочут разработчик на Web3 игри, разкри желанията си да премине от Етериум към Polkadot преди няколко месеца.

Премествайки фокуса върху Биткойн , Capo отбелязва, че главната криптовалута е ситуирана в границите на „ завладяваща зона за поддръжка “, евентуално подготвяйки сцената за възходящо придвижване.

Наблюдава се доста търсене в диапазона от $59,000 до $61,000, съпроводено от най-вече възходящи знаци, предполагащи евентуално възобновяване. Ако BTC надмине съпротивата от $65,000, първичните цели са $68,000 до $69,000, последвани от $74,000 до $75,000.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР