Добре ни е известен фактът, че Леонардо ди Каприо е

...
Добре ни е известен фактът, че Леонардо ди Каприо е
Коментари Харесай

Как Леонардо ди Каприо подкрепи румънците

Добре ни е прочут фактът, че Леонардо ди Каприо е деятел в битката против климатичните промени. Преди към две години американският артист даже изрази поддръжката си в митингите против изсичането на Пирин за създаване на втория въжен превоз на Банско.
 Леонардо ди Каприо и Джаред Лето в поддръжка на Пирин
Леонардо ди Каприо и Джаред Лето в поддръжка на Пирин

Световни звезди питат премиера

Сега Ди Каприо разгласява в профила си в Instagram фотоси от " Шествието за горите ", проведено в Букурещ и други градове в Румъния, с което засвидетелства позицията си против изсичането на горите в страната.

Актьорът отбелязва, че над 4000 души са взели участие в шествието по улиците на Букурещ, като са поискали от министерството на горите в Румъния да постави завършек на противозаконната употреба и да отбрани последните девствени гори в Европа.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) на Ное 6, 2019 в 9:45 PST

Ди Каприо не пропусна да уточни, че всяка година 38 милиона кубични метра дървесина изчезват от горите на Румъния и че огромна част от дърветата се изсичат нелегално. Той загатна, че са осъществени и стотици набези против горски пазачи, като двама от тях даже са убити брутално поради това, че са охранявали тези гори.

" От Амазония до Румъния - офанзивите против бранителите на горите нарастват. Трябва да пазиме горите и хората, които ги пазят ", заключи с текст по под фотосите артистът.
 Леонардо ди Каприо, Грета Тунберг и какво ги събра
Какво събра Лео ди Каприо и Грета Тунберг

Когато един природозащитник срещне друг
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР