Добре. Нека бъдем честни. След сватбата жените ставаме мързеливи. А

...
Добре. Нека бъдем честни. След сватбата жените ставаме мързеливи. А
Коментари Харесай

Къде ми е вътрешната секс-богиня?

Добре. Нека бъдем почтени. След сватбата дамите ставаме мързеливи . А след раждането на дете – още повече.

Предпочитаме комфортното долнище у дома, обезкосмяваме си краката единствено за годишнината или за среща на випуска и се гримираме на празник.

Колкото повече време минава от началото на любовта , толкоз по-немърливи ставаме към нея. И към самите себе си.

Съвсем обикновено е. Грижата за себе си изисква несъмнено изпитание и време , които решаваме да си спестим, един път задомили се.

А когато и децата се появяват в уравнението , свършва освен желанието, само че и времето да си обръщаме внимание.

Това, несъмнено, не става внезапно.

Но в случай че обърнете взор обратно, ще видите по какъв начин с времето спряхте да внимавате за от ден на ден и повече детайли от външния си тип и от държанието си, с които в началото впечатлихте половинката си .

И като върнете погледа си още веднъж в сегашното, с отегчение ще откриете , че сте влезнали в категорията „ скучна стопанка “ без въобще да сте имали такова желание.

. Ами че тя си потегли не от дълго време, обезверена от липсaта на всевъзможен възторг по въпроса със секса, привличането и фамилните удоволствия.

Няма ужасно, решени сме да си я върнем назад , не е мъчно, стига да последвате тези няколко просто съветчета. А какво ще се случи като си я върнете, ще разберете в края на публикацията.

И по този начин, ето по какъв начин да върнете вътрешната си секс-богиня:

1. Сменете долнището на спортния екип с клинче . Също толкоз комфортно е за домашна дреха, само че е мнооого по-секси.

2. Винаги се лакирайте. Може и с прозрачен лак , може и на къси нокти, само че поддържайте ръцете си красиви. Другия вид е да ходите един път на две седмици да ви поставят гел-лак, който устоя доста. И не приказваме за рисунки, а за прекрасен, естествен, хубав маникюр.

 жена секси секс Thinkstock

3. Преобличайте се пред мъжа си. Бавно. Сутрин можете да му вършиме противоположен стриптийз – т.е да се обличате (вместо да се събличате) постепенно. Самите вие ще се наслаждавате на гледката на тялото си повече, в случай че не бързате да нахлузите по едно и също време панталона и блузата, без да забравяме сутиена.

4. Спете голи. Да, зима е, само че в името на връщането на половата богиня ще стоплите спалнята си повече. А и ви обещаваме, че и мъжът ви ще се погрижи да ви е топло. Дори да сте сами, чувството на голото тяло сред чаршафите е надалеч по-възбуждащо и женствено от ластика на пижамата, пристегнал ви през корема.

Ако в действителност ви е доста студено (ще ви разберем), легнете си голи, а 20 минути по-късно, когато вътрешната ви богиня е към този момент удовлетворена, се облечете както ви е комфортно. Но не очаквайте чудеса, в случай че се появите в спалнята с пижама и топли хавлиени чорапи.

5. Не забравяйте личните си ползи в името на мъжа до вас. Жените сме склонни да се лепваме за хората, които обичаме, и да желаеме от тях да ни обръщат безпределно внимание. Така не е забавно. Това, което ви разграничава от останалите, са персоналните ви ползи – музиката, която слушате, книгите, които четете. Не ги забравяйте.

 жена секси Thinkstock

6. Целувайте мъжа си всякога като че ли е за първи път . Дори да ви е омръзнал. Всеки път виждайте в него индивида, в който се влюбихте.

7. Гледайте дружно секси филми. Не е нужно да е непосредствено порно, прекомерно искрено е. Но напоследък не можем да се оплачем от огромен избор на всевъзможни филми, в които взаимоотношенията са повече от горещи.

 жена секси Thinkstock

И както ви обещахме, ето какво ще ви се случи, в случай че съумеете още веднъж да върнете върнете вътрешната си секс-богиня.

Ще се успокоите вътрешно. Ще си спомните, че сте красиви. Че не сте единствено майки, домакини и чиновници, а и същински, харесвани дами .

Ще се върне желанието ви за развлечение. Не единствено в леглото, за него ще приказваме по-късно, само че и въобще. Радостта от живота не може да се усети, в случай че не се чувстваш добре в личната си кожа .

Семейният ви живот ще се освежи . И да, ще се преоткриете с половинката си.

Ще си спомните, че сте дружно освен, с цел да изхраните и облечете децата си, а и тъй като се харесвате – вие персонално, като хора
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР