Добре известно е, че всеки родител иска най-доброто за своето

...
Добре известно е, че всеки родител иска най-доброто за своето
Коментари Харесай

Правете като тях: звездните двойки, които ограничават децата си от технологиите

Добре знае се, че всеки родител желае най-хубавото за своето дете, а измежду едно от тях към този момент се подрежда и независимостта от технологии.

С все по-лесния достъп до тях и осезаемото им наличие в всекидневието, обществените мрежи и мобилните приложения окупират детския живот , до момента в който възрастните с носталгия съпоставят своите безгрижни години с тези на сегашните генерации.
 Кремът, който ще държи напрежението надалеч от лицето ви Edna предлага Кремът, който ще държи напрежението надалеч от лицето ви
И тъкмо тук идва ролята на родителя, който има право да се намеси в точния момент в навиците на своите деца, с цел да ги защищити от нездравословното интернет въздействие и запази тяхното умствено и прочувствено здраве . Американската психическа асоциация да вземем за пример предлага децата под 2-годишна възраст да заобикалят напълно до момента с екрани.

Сред известните лица не липсват родители, които взимат ограничения , ограничавайки подрастващите си наследници от потреблението на интернет.

Вижте тук кои са те и какво подхващат по тази тематика >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР