Добре известен крипто анализатор подчертава, че най-завладяващият фактор за пазара

...
Добре известен крипто анализатор подчертава, че най-завладяващият фактор за пазара
Коментари Харесай

Най-големият алткойн сезон в историята наближава според анализатор

Добре прочут крипто анализатор акцентира, че най-завладяващият фактор за пазара на цифровите активи в сегашния цикъл не е изкуственият разсъдък (AI), а по-скоро токенизацията на активи от действителния свят (RWA).

Псевдонимният Criptopaul показа , че RWA токенизацията може да докара алткойните до нови рекордни стойности за всички времена (ATH), надминавайки шума към AI.

Той твърди, че RWA токенизацията съставлява забележителна финансова гражданска война, вкоренена в блокчейн технологията, идея, предстояща от основаването на Етериум . Той има вяра, че това направление е по-въздействащо от настоящето неспокойствие към AI.

Според него RWA е фундаментално основан на блокчейн и значи забележителна смяна във финансовите системи, което го прави по-мощна мощ в сегашния цикъл.

Освен това анализаторът предвижда забележителен пробив на Етериум (ETH) по отношение на Биткойн (ETH/BTC), което съгласно него ще алармира за началото на невиждан скок на алткойна. Той допуска, че изравняването на пазарните условия на ETH/BTC демонстрира началото на най-големия сезон на алткойните в историята.

Неговият седмичен разбор демонстрира бичи модел на двойно дъно за ETH/BTC към равнището от 0.046 BTC ($3,118), което постоянно допуска, че възходяща наклонност е неизбежна след интервал на спад.

В момента ETH/BTC се търгува на 0.05220 BTC, което отразява нарастване от към 12.7% през последните 24 часа.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР