Добре известен факт е, че с напредването на възрастта простатата

...
Добре известен факт е, че с напредването на възрастта простатата
Коментари Харесай

При отклонение в уринирането проверете простатата

Добре прочут факт е, че с напредването на възрастта простатата усилва размера си. Това е обикновено, само че при доста мъже рефлектира по противен метод върху пикочната система. Страдат пикочния мехур и канал поради непосредствената си непосредственост с простатата. Увеличената тъкан на простатната жлеза незабелязано се врязва в тях и нарушава опциите им да извършват функционалностите си.

Когато се вреже в пикочния мехур, той не съумява да складира естествения размер урина, а по-малък. Ето за какво мъжът доста по-често изпитва апел. И то освен денем, само че и през нощта. Не си доспива, опасява се да излезне на открито за по-продължително време, а в случай че му се наложи, непрекъснато се оглежда за тоалетна наоколо. Заради тези неудобства постоянно понижава приема на течности и по този начин рискува затруднение - формиране на камъни в пикочния мехур.

Друг проблем настава, когато простатата освен се е врязала в мехура, само че и е затиснала изхода му. Мъжът страда както от чести позиви, по този начин и от задържане на урина. Задържането основава добра почва за развиване на зараза. Често се постанова слагане на катетър, което абсолютно утежнява качеството на живот. Освен това мехурът се разтяга и мускулатурата му се отпуска. С времето той изгубва функционалността си да дава сигнал за уриниране и може да се стигне до несъзнателно изпускане на урина.

Какво се случва, когато увеличената простата се вреже в пикочния канал? От натиска фрапантно се затруднява уринирането. Протича с тънка и вяла бликам или даже на капки. Престоят в тоалетната е непосилен и прогресивно се усилва времетраенето му.

Лазерната хирургия с Тулиум лазер 200 вата взема решение тези проблеми единствено за 1 ден. При това без да предизвиква контузия, кръвотечение или болежка. Тулиум е оптимално усъвършенствана лазерна система, която разрешава бързо и качествено изпаряване на доброкачествено увеличената простата на рационална цена . Притежава най-голяма мощ – 200 вата, и водеща точност при навлизане – единствено 0,2 мм, което го прави и най-щадящ към близките тъкани. Осигурява впечатляващи следоперативни резултати – мощна и непрекъсваща бликам на урината с чувство за изцяло изпразнен пикочен мехур.

В ЛЕЙЗЪР МЕД - София, Варна и Стара Загора се организира ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА НА ЦЕНАТА НА КОНСУЛТАЦИЯ, включващ консултация с уролог, премерване на размера на простатата, премерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

Ново: резултат от ПСА подготвен преди прегледа. Важи за ЛЕЙЗЪР МЕД – София.

За спомагателна информация:
тел. 02 4 760 760
моб. 0899 52 11 01
www.lazermed.bg
www.laparoscopia.bg

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР