Добре е от време навреме да се хвалите. Никой няма

...
Добре е от време навреме да се хвалите. Никой няма
Коментари Харесай

Похвалете се, без да дразните

Добре е от време в точния момент да се хвалите. Никой няма да разбере какво сте създали, какъв брой сте квалифицирани и какво самопризнание сте получили, в случай че не го споделите. Никой няма самичък да потърси такава информация - тежестта е върху вас.

Това значими в особена мощ за изключително дамите, защото съществува забележителна разлика сред половете при саморекламата. „ Жените систематично дават по-неблагоприятни оценки за личното си предходно показване и на евентуалните си бъдещи качества, в сравнение с мъжете с равни на техните резултати “, сочи изследване на професори от Уортън и Харвард.

Тук би трябвало да отбележим, че хваленето е изкуство. Как може да споделяте по метод, който ви печели клиенти и покачвания, вместо да провокира неспокойствие? Ефективното и изобретателно хвалене би трябвало да подчертае прелестните неща, които вършиме, и упоритата работа, която сте положили, тъй че верните хора да виждат. На собствен ред тези хора ще желаят да ви наемат, да работят или да си сътрудничат с вас.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР