Добре е известно, че сме почитатели на хубавите филми, сериали

...
Добре е известно, че сме почитатели на хубавите филми, сериали
Коментари Харесай

Рап войната, която Еминем разпали

Добре е известно, че сме фенове на хубавите филми, сериали и комикси. Към каталога на обичани неща би трябвало да прибавим и музика. Когато Еминем пусна изненадващия си албум Kamikaze много се израдвахме, тъй като макар рецензиите, които отнесе за езика в него, албумът си е прекрасен.

 Kamikaze - новият албум на Еминем
Еминем изненада с нов албум

Една от песните ще бъде включена в саундтрака на " Венъм "

С излизането му обаче се разпали една самобитна рап война сред Маршъл и много по-младия от него рапър Machine Gun Kelly , написа Vulture.

Какво се случи

" Not Alike " е една от новите песни на Еминем, в която рапърът искрено реди рими и не прости на никого. В парчето по точно е упоменат и Machine Gun Kelly. Няма да цитираме цветущите изрази на Маршъл, само че излиза наяве, че не е не запомнил изявлението на Ричард Бейкър, както е същинското име на Machine Gun Kelly, по адрес на щерка му Хейли.

 Дъщерята на Еминем за пръв път приказва за близостта с татко си
Дъщерята на Еминем за пръв път приказва за близостта с татко си

Хейли е неповторимо чаровна млада дама

Нека го кажем по този начин - през 2012 година 28-годишният рапър написа в обществените мрежи, че Хейли е много секси, а тогава тя е била на 16 години. Е, Еминем бави, само че не не помни.



Часове по-късно нападението към Machine Gun Kelly стана двустранно, когато G-Eazy пусна песента си " Bad Boy " . В нея той си разчиства сметките с рапъра, а мотив за дразгите сред двата са тогавашните взаимоотношения на Machine Gun Kelly с актуалната другарка на G-Eazy - Холзи.




G-Eazy демонстрира по какъв начин се купонясва

По-добре късно, в сравнение с в никакъв случай

28-годишният рапър не остана задължен и показа, че Джералд, както е същинското име на G-Eazy, се пробва да наподобява като него, с цел да задържи Холзи до себе си. Визирайки новата прическа на съперника си.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от BINGE EP 9.21.18 (@machinegunkelly) на Авг 31, 2018 в 9:26 PDT

Но Machine Gun Kelly, несъмнено, не е не запомнил за Еминем, на който посвети diss, ария, целяща да покаже пренебрежение към даден човек - " Rap Devil " . Тук също е много цветущо, по тази причина няма да се впускаме в детайлности.



Преди няколко дни Еминем върна услугата с парчето " Killshot " . Той припомня на по-младия си сътрудник, че продава доста повече албуми от него, макар че към този момент е на 45, както и не пропусnа да отбрани G-Eazy.

 Албумът на Еминем усъвършенства върхове
Албумът на Еминем усъвършенства върхове

Kamikaze се появи без предизвестие, само че предстоящо се настанява на върха

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР