Добре е да правите планове за предстоящия слънчев месец. Ще

...
Добре е да правите планове за предстоящия слънчев месец. Ще
Коментари Харесай

Започва Новият Слънчев Месец. В Първия Слънчев Ден Хвърлете Монета На Кръстопът!

Добре е да вършиме проекти за идния безоблачен месец. Ще им върви единствено на оптимистите, не и на тези, които са депресирани и унили. Този ден е удобен единствено за тези, които реализират всичко сами в живота си, както и за учители, водачи, началници. Тези, които работят поединично, ги чака непредвидена помощ “, прибавя астрологът. „ Всички каузи ще са перспективни, в случай че съществено сте се захванали с тях.

Всички начинания на този ден са доста дейни и съществени и към тях би трябвало да се подхожда не като към развлечение, а като към доста съществени инициативи. Те ще бъдат перспективни, единствено когато се подхващат съществено и за дълго време. Ако се съмнявате в нещо този ден - по-добре не го започвайте, нещата могат да се провалят! “, предизвестява Ивелина Пенчева.

Тя поучава в първия безоблачен ден да се хвърлят дребни монети на кръстопът, с цел да ви даде Бог благосъстояние. Добре е също по този начин да дадете нещо на първия срещнат бедняк. „ Да се проветряват повече пространствата, да се държат отворени прозорците, да влиза вятър е добре. Прекрасно е да се занимавате с изчистване на организма си – вътрешно и външно. В светлата част на денонощието се постарайте по-малко да имате прикосновение с водата, да не я разливате. След залез слънце е потребно да си извършите парна баня и да се изкъпете “, прибавя астрологът. „ Денят е добър за освобождение на тялото от наднорменото тегло - начало на цикъл на диети, недояждане.

Това е един от най-хубавите дни за рязане на нокти и подкастряне. В никакъв случай не се поддавайте на унинието и депресията! Никакви случки не се предлагат. Не прекарвайте деня в усамотение, отделени от другите хора! “, поучава Ивелина Пенчева. „ В този ден не е добре да се демонстрира лакомия. Ако ви изискат нещо, е по-добре е да го дадете. Бъдете великодушни и великодушни! Вечерта е време за забавление и отдих “, прибавя тя. „ Препоръчва се да се опече самун.

Може да се пие вино. Виното би трябвало наложително да е алено, затоплено с подправки и с мед - греяно вино. Ако не се използва в този ден вино, значи показвате пренебрежение към Твореца “, предизвестява астрологът. „ Черният, сивите и тъмни цветове в този момент са неразрешени. Ако в този ден непрекъснато се сблъсквате с черен, сив или различен мрачен цвят - това е доста неприятен знак. Добре е да се облечете в нови облекла, само че да не се купуват. Подбирайте светли и ярки тонове! Препоръчва се повече искра. Избягвайте мрачните и тъмни цветове! “, поучава Ивелина Пенчева. „ Добре е да имате ярки сънища. Да бъдете гладни или да сънувате кошмари е знак за беднотия и премеждия. Празненствата са знак за благосъстояние и помощ, а огънят – знак за „ изгаряне ” на всички врагове “, прибавя астрологът.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР