Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката,

...
Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката,
Коментари Харесай

Блейк Лайвли се обучава за отмъщение, Гуен Стефани се обяснява в любов и още

Добре пристигнали в Плейлиста на Edna с новото от музиката, киното и шоубизнеса от миналата седмица, на което си коства да натиснете Play ► .

МУЗИКА

Обяснение в обич



“Nobody But You” е третата обща ария на кънтри изпълнителя Блейк Шелтън и поп-рок дивата Гуен Стефани , която двамата записват за четирите години, в които са дружно. Драматичната балада е част от албума “Fully Loaded: God's Country” на Шелтън и споделя за двама души, които ценят своето тук и в този момент , до момента в който видеото наблюдава двойката през всекидневието: от моментите на дивана у дома през вечерите в заведения за бързо хранене до нощите на сцена.

Двама до дъно



Освен че победи на премиите „ Грами “ тази година с цели 5 грамофончета, през миналата седмица Били Айлиш сподели и новия си клип, режисиран от самата нея. Той е към парчето “Everything I Wanted” , а в него взе участие и братът на певицата Финиъс О‘Конъл , с който дружно основават песните ѝ. Видеото загатва за стремглавия триумф на Били и подчертава върху връзката ѝ с Финиъс: „ Брат ми и аз написахме тази ария един за различен и желаех да основа картина, която демонстрира, че без значение от всичко, ще бъдем постоянно отсреща за другия. “

Ново начало



Англичанинът Джей Пи Купъ р, който завоюва сърцата ни преди повече от две години със “September Song”, се завърна изненадващо с нов сингъл. В “In These Arms” изпълнителят е по-мрачен, до момента в който се отдава на подозрения в любовта на половинката си, и дефинира парчето като „ ария за пристрастяването, през вероятността да бъдеш привързан към човек, знаейки, че той не е верен за теб и е твой изборът да се поставиш в затвор “. Не го пожелаваме на никого, само че нека Джей Пи трансформира това в сполучлива стъпка в кариерата си.

КИНО

Барабани и бас



След гибелта на фамилията ѝ в самолетна злополука Стефани Патрик изгубва смисъла на живота, само че с новината, че случаят не е бил случайност, го намира още веднъж – този път в планирането на възмездие. В екшъна „ Ритъм секция “ (по едноименния разказ на Марк Бърнел) основната роля е на Блейк Лайвли , която сменя няколко самоличности и бива подготвена от Джъд Лоу да бъде човешко оръжие. Световната премиера на кино лентата е на 31 януари, само че за жалост, дата у нас към момента няма.

В името на справедливостта



Ан Хатауей е съзнателен публицист по следите на интернационална интрига за търговия с оръжия , която я води в Южна Америка, където татко ѝ (Уилям Дефо) се оказва забъркан. На своя страна се пробва да я завоюва представител на американското държавно управление (Бен Афлек) , а какъв брой надалеч ще стигнат всички те, ще разберем от „ Последното нещо, което той искаше “ по Netflix от 21 февруари.

Няма връщане обратно



След „ Големите дребни неистини “ тази година ще гледаме Никол Кидман в друга продукция на HBO и сценариста Дейвид Кели. “The Undoing “ споделя за Грейс - сполучлив нюйоркски терапевт, чийто живот се прекатурва за една нощ след нечия гибел и разкритието, че нейният брачен партньор и татко на сина ѝ (Хю Грант) не е този, който е считала цялостен живот. Режисьор на минисериала по романa “You Should Have Known” на Джийн Ханф Корелиц е Сузане Биер , а в първия тийзър виждаме още Доналд Съдърланд , който играе бащата на основната героиня.

ОЩЕ

Драматичен прочит



Освен да отваря бутилки шампанско и да разпитва любопитни неща, друго обичано за гледане нещо, което списание W кара гостите си, е да рецитират текстове на песни . Последният избор на журналиста Лин Хършбърг за видео епизодите на изданието е колоритното парче на Lizzo “Truth Hurts” . Как би звучало то (почти) без музика от устите на Скарлет Йохансон, Лора Дърн, Акуафина, Крис Евънс, Уилям Дефо и други , гледаме в клипа.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР