Добре дошли в първия Плейлист на Edna за 2020 с

...
Добре дошли в първия Плейлист на Edna за 2020 с
Коментари Харесай

Експериментът на Джаред Лето със зловещ край, новата провокация на Еминем и още

Добре пристигнали в първия Плейлист на Edna за 2020 с новото от музиката, киното и шоубизнеса от миналата седмица, на което си коства да натиснете Play ►

МУЗИКА

Любов като на кино



След видеото на “Sucker” от предходната година Jonas Brothers още веднъж събират своите съпруги за клипа на новата си ария “What A Man Gotta Do” . Приянка Чопра, Софи Търнър и Даниел се оказват вдъхновението зад заразителното и пламенно парче, а пред камерата дружно с Ник, Джо и Кевин пресъздават подиуми от класики от 80-те – „ Рискован бизнес “, „ Брилянтин “ и „ Кажи нещо “. Междувременно братята ни сипват спомагателен сок от филм – новият им сингъл е отвън техния неотдавнашен албум от 2019 година – дали това е знак за идващ?

Виртуална действителност



“Oh Yeah” е третият подред сингъл от идния нов албум на Green Day , озаглавен “Father of All Motherf***ers”. Парчето включва претекст от “Do You Wanna Touch Me (Oh Yeah)” на Джоан Джет , а защото оригиналът е написан от Гари Глитър, който се оказва полов нарушител, бандата взема решение да даде всички доходи от песента си на две организации, които се борят против половото принуждение. Въпреки виталното си звучене “Oh Yeah” е отдаден на отчайващите обстановки към нас, и по-точно в Съединени американски щати – „ без значение дали е деца, които биват убити в учебно заведение, или най-близкото нещо до фашизма, което Америка е виждала…Приятни тематики “, споделя вокалистът Били Джо Армстронг.

Път към светлината



Оставаме на тематика американска реалност и с водещия сингъл от новия албум на Еминем , който излезе изненадващо през миналата седмица със „ светлото “ заглавие “Music To Be Murdered By”. С текста на “Darkness” рапърът обръща внимание на контрола върху оръжията и прави своя интерпретация на мислите на причинителя на всеобща пукотевица в Лас Вегас през 2017 – една от най-трагичните в модерната история на страната.

КИНО

Нов изверг



Джаред Лето не получи независим филм като Жокера, само че по тази причина пък ще можем да гледаме артиста в различен облик от вселената на Marvel . Той се споделя Майкъл Морбиус – биохимик от източноевропейски генезис, който има рядко заболяване на кръвта. Докато обаче търси лек за заболяването, опитите му стигат до прекаленост, която единствено ще утежни неговия живот и този на близките. Има ли излаз и какъв е той, ще разберем от 31 юли, когато е планувана международната премиера на „ Морбиус “ .

Новата остаряла класика



“High Fidelity” е измежду новите заглавия в каталога на платформата Hulu, като приспособява историята от едноименния филм с Джон Кюсак от 2000 година (у нас прочут със заглавието „ Момичета от класа “) в сериал от 10 епизода. Звездата в него е Зоуи Кравиц , която сходно на меломана Роб от оригинала, работи в музикален магазин, захласната е от съставянето на описи и е решена да ревизира по какъв начин любовният ѝ живот е стигнал дотук, като намери и поговори със своите някогашни сътрудници . Сериалът започва и с подобаваща премиерна дата – 14 февруари.

Пожарите в нас



След „ Големите дребни неистини “ Рийз Уидърспуун не си губи времето и идващият ѝ план като актриса и изпълнителен продуцент излиза този март. „ Малки пожари на всички места “ е екранизация по едноименния разказ на Селест Инг, който споделя за сполучливите и спретнати поданици на малко градче. Сред тях е Елена (Уидърспуун), чийто живот на пръв взор е идеален. Това обаче е напът да се промени откакто чартърен в жилището ѝ заживява новодошлата в града Мия (Кери Уошингтън) дружно с щерка си Пърл. Оказва се, че двете майки крият секрети, които може да ги сплотят, само че и донесат рискове за фамилиите им.

ОЩЕ

Хапване като за „ Оскар “



Кой не желае да бъде на мястото на Флорънс Пю ? Английската актриса, която през последните няколко години си проправя път към огромното кино, през 2020 година получи първата си номинация от Академията за ролята на Ейми Марч в „ Малки дами “ и краси корицата на Vogue . Но това не е всичко – от списанието ѝ дават 12-степенно меню с британски ястия – същинска приятност за очите и небцето. Само не гледайте, в случай че не сте яли скоро!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР