Добре дошли в първия Плейлист на Edna за 2020 с

...
Добре дошли в първия Плейлист на Edna за 2020 с
Коментари Харесай

Джейн Фонда с изобретение по неволя, докосващото послание на Роби Уилямс и още

Добре пристигнали в първия Плейлист на Edna за 2020 с новото от музиката, киното и шоубизнеса от миналите две седмици, на което си коства да натиснете Play ►

МУЗИКА

Усещате ли любовта



По-рано предходната година Сам Смит вдъхна нов живот на един безконечен диско шлагер – “I Feel Love” на Дона Самър . В предпоследния ден на 2019 британецът зарадва почитателите си, пускайки ново видео с визуализации и текст към кавъра си , на фона на високите тонове, които не се затруднява да взима. Класиката от 1977 година звучи с нов подтекст през в наши дни с обръщение за обич без граници, чийто притежател е и Сам Смит като член на ЛГБТ обществото.

Рок дезертьор



Силните вокали не престават и с това осъществяване от Адам Ламбърт , който предходната година издаде първа част от краткосвирещия си албум “Velvet” . В по този начин наречената “Side A” е и парчето „ Ready To Run “ – онлайн то звучи даже по-добре, а спомагателна рок мощ прибавя и блестящото яке вид риза на Адам. Неслучайно критиците дефинират последната му музикална сбирка най-хубавото, което е правил до в този момент, и ни кара да чакаме и продължението.

За смяната и след Коледа



По случай коледния си албум при започване на декември Роби Уилямс беше в Торун, Полша, с цел да снима концерт онлайн. Сред авторските му песни в “The Christmas Present” е “Time for Change” , която звучи като актуален родственик на “War Is Over” на Джон Ленън. Остава да се сещаме за апела ѝ за единност през цялата година.

КИНО

Без глас



След триумфа на първа част, „ Нито тон 2 “ идва през март, с цел да опише още от историята на семейство Абът, което е насила да оцеляват в безмълвие след извънземно настъпление, към този момент разкрило и други като себе си на открито. В продължението Джон Красински още веднъж е режисьор, а пред камерата ще гледаме отново Емили Блънт и останалите деца артисти, този път дружно с нови попълнения като Килиан Мърфи и Джимон Хонсу .

Между банкнотите и бижутата



“Uncut Jems” към този момент завоюва критиците, които го назовават „ визионерско достижение “, „ първи по рода си шедьовър “ и влиза в описите на най-хубавите филми на 2019, споделя ни вторият филмов откъс на лентата. Звездата в престъпния трилър е Адам Сандлър в облика на бижутера и пристрастения към хазарта Хауърд Ратнър. Опитвайки се да направи своя огромен финансов удар, той подвига няколко огромни залога, които ще би трябвало да обезпечи, с цел да получи стремежи успех.

Заедно вечно



Комедийният сериал на Netflix „ Грейс и Франки “ се завръща за шести сезон с приключенията на двете неразделни приятелки, изиграни от Джейн Фонда и Лили Томлин . Грейс към този момент е женена за новия си по-млад брачен партньор Ник (Питър Галахър) , само че се ще наложи да употребява своята досетливост освен с цел да реши собствен персонален проблем, само че и да го трансформира в бизнес. На помощ идва Франки, а нейният някогашен брачен партньор Сол (Сам Уотърстън) ще би трябвало да се подложи на интервенция, до момента в който всички се надяват да получат още един късмет в живота.

ОЩЕ

Наздраве за 2020!



Списание “W” за следващ път събра звезди от своите корици, с цел да почерпи тях и аудиторията си с шампанско в навечерието на новата година. Антонио Бандерас, Чарлийз Терон, Ел Фанинг и още звезди отварят с неспокойствие, звук и доста пяна по една бутилка, с цел да ни припомнят да бъдем смели и през 2019 - тъй като заслужаваме да тържествуваме по-често, без значение от мотива!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР