Добре дошли в новия Плейлист на Edna с новото от

...
Добре дошли в новия Плейлист на Edna с новото от
Коментари Харесай

Анджелина Джоли в сблъсък с Мишел Пфайфър, Елтън Джон в дует с младото си „Аз“ и шоуто, което открадна вниманието на „Евровизия“

Добре пристигнали в новия Плейлист на Edna с новото от музиката, киното и шоубизнеса от миналата седмица, на което си коства да натиснете Play ►.

МУЗИКА

Поверително от А. Л.



Между турнетата си с Queen Адам Ламбърт има време работи и по новия си албум “Velvet”. Вторият сингъл от него е песента “New Eyes” , която изпълнителят разказва като „ любовно писмо към невинността и откриването на нови пристрастености “. Клипът ни води в задушевната конюнктура на седемдесетарски бар, а надписът „ Следва продължение “ ни кара да чакаме идната глава.

Спасени сме



Няма по какъв начин да съм единствената, на която One Republic са ѝ липсвали. Групата, която пристигна у нас през 2015 година и даде обещание да се върне отново скоро, издаде последния си албум през 2016 година и разгласи, че през 2019 година ни чака нова музикална сбирка. Новото им парче “Rescue Me” е заразително и пламенно, тъкмо в стила на бандата, и по всичко проличава, че ще е част от албума, който би трябвало да излезе до края на годината.

Как да не ги обикнеш



Премиерата на биографичния „ Рокетмен “ (30 май) още не е пристигнала, само че към този момент заобичахме Елтън Джон и Тарън Еджъртън като дует. Преди да забележим артиста на огромен екран в обувките на музиканта, двамата към този момент направиха няколко осъществявания онлайн, а в този момент можем да слушаме и “(I’m Gonna) Love Me Again” – новата ария на Елтън дружно с Тарън, който звучи тъкмо като британеца преди няколко десетилетия.

КИНО

Господарката се завръща



Дългоочакваното продължение на „ Господарката на злото “ неотдавна си има първи тийзър филмов откъс, в който още веднъж виждаме Анджелина Джоли с рогата на Злодеида и Ел Фанинг като принцеса Аврора. Техните връзки и закрилата на земите освен ще срещнат тествания, само че и ще бъдат усложнени от кралица Игрит, или Мишел Пфайфър , която се причислява към поредицата и застава против тъмната самодива.

Неочаквана среща



Даян Кийтън продължава да очарова с функциите си и на 70. Тук тя е вдовицата Емили, която ненадейно открива любовта в лицето на недодялания Доналд, заплашен да остане на улицата. Причината е застрояването на региона, а „ Хемпстед “ е въодушевен от действителната история на британец, който се бори за владеене върху земята, където построява дома си.

Целта оправдава средствата



Тази година дава обещание да е мощна за Рене Зелуегър , която като се изключи че ще гледаме на огромен екран като Джуди Гарланд ( вижте тук ), взе участие в основна роля и в сериала на Netflix “What/If” . Там тя играе тайнствен и съблазнителен гуру, който оказва помощ на хората да сбъдват фантазиите си, само че не и без жертвите им да бъдат в нейна изгода. Сценарист на поредицата в 10 епизода е основателят на „ Отмъщението “ Майк Кели, който разказва сериала като обществен трилър, където решението на един човек да преследва упоритостите си непременно се отразява на цялостен един живот.

ОЩЕ

Мадона на три континента



Въпреки че 2019 година означи третото неявяване на България от „ Евровизия “ след включването през 2005 година (предишните сходни случаи са през 2014 и 2015 г.), edna добра причина да гледаме финала на състезанието беше Мадона . Въпреки апелите да не взе участие в шоуто в Тел Авив, певицата остана вярна на себе си, заявявайки: „ Никога няма да спра да извършвам музика единствено с цел да бъда комфортна на нечии политически убеждения “. В нейното близо 10-минутно осъществяване се включи и рапърът Quavo , с който извършиха музика от идния ѝ албум “Madame X”.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР