Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката,

...
Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката,
Коментари Харесай

Адам Лъвийн вече не изглежда така; поглед към сватбата на Идрис Елба и още

Добре пристигнали в Плейлиста на Edna с новото от музиката, киното и шоубизнеса от миналата седмица, на което си коства да натиснете Play ► .

МУЗИКА

Аниме изповед



Новият сингъл от албума “After Hours” на The Weeknd се споделя “Snowchild” , а в лиричното парче Абел Тесфайе обръща взор към предишното си. Видеото е дело на японско анимационно студио и предава тематиките от песента, проследявайки канадския реализатор през другите стадии и облици от кариерата му . Кадрите първоначално и края рамкират мини кино лентата с препратки към клипове от последната му музикална сбирка, която излезе през март.

Неочакван подарък



Тейлър Суифт зарадва нищо неподозиращите си почитатели с нов албум , за който заяви по-малко от денонощие преди разпространяването му. “Folklore” е основан по време на изолацията, както и клипът към първия сингъл от него “Cardigan” . Режисьор на мрачното, само че приказно видео е самата изпълнителка, а парчето показва задоволително добре цялостната задушевна атмосфера на диска в инди фолк и алтърнатив жанр.

Сингъл с идея



Преди цели девет месеца чухме първия сингъл от бъдещия седми албум на Maroon 5 (припомнете си тук), само че не щеш ли пристигна време за последваща музикална порция от бандата. Новата им ария е “Nobody’s Love” и е комбиниране от по-стария почерк от текстовете на момчетата и по-новото им звучене. Изненадата във видеото са две – новата прическа на вокалиста Адам Лъвийн и запаления от него джойнт . Причината за второто става ясна в края на клипа, когато се появява известие от Американския съюз за цивилен свободи с апел за завършек на войната против марихуаната.

Класическа сила



След предходното си видео от април (припомнете си тук) Любо Киров е подготвен с клип към идващ сингъл от албума си „ Както преди “. „ Ти можеш “ ни връща носталгията по звученето от 70-те и 80-те , а това е отразено и в фрагментите с режисьор Емануил Алберт . Във видеото Любо не се тормози да иронизира себе си , до момента в който се усеща удобно и в музикалния жанр, който най-вече му отива.

КИНО

В свои води



Новата основна роля на Меган Фокс е в екшъна “Rogue” , където тя играе лидерът на екип от наемни бойци Саманта О’ Хара . Когато задачата им да освободят заложници в далечен регион на Африка се обърква, отрядът би трябвало да се оправи с група бунтовници. Както доста заглавия от лятото и това ще получи цифрова премиера и разпространяване на DVD.

Тайни от предишното



„ Заливът на мълчанието “ е екранизация по едноименния британски разказ, който споделя за двойката Уил и Розалинд . Животът им в нов дом и в очакване на първото си дете наподобява превъзходен, само че това се трансформира след раждането, когато майката се утежнява душевен и изчезва дружно със сина си . Докато брачният партньор ѝ е уверен в нейната непорочност по отношение на убийството на детето им, скоро той схваща, че предишното на Розалинд е обвързвано с друго неразрешено закононарушение . В основните функции в трилъра виждаме Олга Куриленко и Клаес Банг („ Квадратът “, „ Момичето в паяжината “).

Очаквано продължение



Сериалът на HBO „ Тъмните му материи “ се завръща с втори сезон през есента, с цел да продължи с акомодация на трилогията от Филип Пулман . Новите седем епизода наблюдават Лира (Дафне Кийн) по-нататък в нейните завършения с чудати същества дружно с новия сателит Уил (Амир Уилсън) , до момента в който пътищата ѝ с Лий (Лин-Мануел Миранда) се разделят. В новите серии още веднъж ще забележим Рут Уилсън , а измежду новите попълнения е Андрю Скот („ Шерлок “, “Fleabag”) като бащата на Уил – полковник Джон Пари.

ОЩЕ

Сватбени мемоари



В сезон, когато сватбите са необичайност, английският екип на Vogue подвига завесата на едно тържество от предходната година . За церемонията в Маракеш разбираме повече от брачната половинка на артиста Идрис Елба – моделът Сабрина Елба . Тя дава на изданието фрагменти от пробите за рокля дружно с дизайнерката Вера Уанг, както и моменти от бракосъчетанието и обилното празненство .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР