Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката,

...
Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката,
Коментари Харесай

Емилия Кларк помага на полицията, Лиъм Нийсън в италианска романтика и още

Добре пристигнали в Плейлиста на Edna с новото от музиката, киното и шоубизнеса от миналата седмица, на което си коства да натиснете Play ► .

МУЗИКА

С ноти против неправдата



Новото прочувствено парче от Алиша Кийс приканва за правдивост и отдава респект на жертви на полицейско принуждение. Макар че певицата написа “Perfect Way To Die” преди години, през днешния ден песента звучи, за жалост, по-актуална. Алиша показа песента за първи път предишния месец, изпълнявайки я отвкъщи, а по време на премиите BET, извършени виртуално, се състоя и премиерата на клипа, в който Кийс свири на пиано, а по улиците на града са прожектирани лицата на починали.

Сестринска разходка



Макар и с известно отсрочване поради пандемията, новият албум на девойките от HAIM, към този момент е тук. Петият сингъл от “Women in Music Pt.III” е “Don’t Wanna” и споделя за несигурностите в edna връзка, макар които нямаме предпочитание да прекратим. Видеото на песента припомня за това на “Want You Back” преди три години, само че тук разходката на сестрите минава в съревнование към крайната линия.

Винаги дружно



След като предходната година издаде следващия си албум “Roll With Me”, през тази я откриваме с нов план. Наташа Бедингфийлд записа ария към едноименния анимационен филм по телевизионната поредност “Jungle Beat” с положително обръщение към най-малките и заразително звучене за тях и всички останали. Парчето придобива нов смисъл по време на изолацията, а концепцията за клипа се възползва от обстановката.

КИНО

Престъпни игри



Сюжетът на “Above Suspicion” показва действителната история на един служител на реда и следствие, поради което е упрекнат в ликвидиране. Марк (Джак Хюстън) е изпратен в Кентъки, с цел да открие локален обирджия, а негов клеветник става локалната Сюзан (Емилия Кларк). Въпреки че неотдавна е фамилен, служителят на реда стартира връзка с момичето, само че не е предполагал, че тя може да докара до края на неговата кариера и живот.

Провинциална идилия



След поредност от трагични и екшън функции е освежаващо да разберем, че Лиам Нийсън ще взе участие в сантиментална комедия. В „ Направено в Италия “ ( “Made In Italy”) той играе художника Робърт, който дружно със сина си Джак (Марк Ричардсън) търсят незабавно купувачи за своята къща в Тоскана. За задачата двамата ще би трябвало да ремонтират парцела, безлюден от 20 години, само че и душите си, като се научат да преодоляват разочарованията от предишното.

В търсене на истината



“Most Wanted” е още edna история по автентичен случай, която този път ни среща със смелия проверяващ публицист Виктор Маларек (Джош Хартнет). През 1989 година в Канада той преглежда събитията към подозрителното арестуване на наркозависим и изпращането му в тайландски затвор. Решен да разгласява историята непременно, Малазек е подготвен да жертва себе си, с цел да избави почтен човек и разкрие полицейски скрит план.

ОЩЕ

На среща с Миранда Кер



Като брачна половинка и майка на три деца за австралийския модел е значимо да не не помни романтиката и положителния външен тип. Пред Vogue 37-годишната Миранда Кер споделя своята процедура преди среща с обичания, а с изключение на душ и лек масаж, подготовката включва хидратиране на кожата и няколко трика за грим като извиване на миглите с лъжица. Ако не вярвате, вижте сами разликата, която Миранда демонстрира.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР