Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката,

...
Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката,
Коментари Харесай

Мисията на Орландо Блум в България, парижката любов на Лени Кравиц, обещанието на Доли Партън и още

Добре пристигнали в Плейлиста на Edna с новото от музиката, киното и шоубизнеса от миналата седмица, на което си коства да натиснете Play ► .

МУЗИКА

Парижка обич



Близо половин година след “Here To Love” (припомнете си тук ) Лени Кравиц издаде нов сингъл от албума си “Raise Vibration”, който показа и у нас предходната година. “Ride” е зареден с присъщото равнодушие на музиката му и топлата прегръдка на текста . Любовта от него изпълнителят изживява пред камерата, а клипът, гальовен като песента, е сниман в Париж и провинцията .

Обещание за бъдещето



Световната спешна обстановка въодушеви Доли Партън да запише първата си нова ария от 2017 година насам. В “When Life Is Good Again” 74-годишната кънтри изпълнителка събира мислите на хората в изолираност , които си дават обещание да бъдат по-добри, когато още веднъж се върнат към нормалното всекидневие. Клипът е сниман в изискванията на обществено разграничаване и като се изключи че в него се отдава на мемоари с фрагменти от персоналния си списък , Доли отдава респект на чиновниците , без които обществото нямаше да действа през последните месеци.

Лична борба



Мелани Си продължава да работи върху соловата си кариера - предходният ѝ сингъл “Who I Am” (припомнете си тук) е последван от ново заразително парче , което отново ни кара да танцуваме. “Blame It On Me” споделя за превъзмогването на токсична връзка , а в клипа Спорти Спайс е героиня от видео игра, която побеждава противника си.

КИНО

Крайм ноар



Едно от новите заглавия на HBO ни води в Съединени американски щати през 30-те, когато страната се възвръща от Голямата меланхолия. 8-те епизода на сериала „ Пери Мейсън “ наблюдават работата на героя от заглавието (в ролята – Матю Райс) – юрист и детектив , дело на писателя Ърл Стeнли Гарднър. От 21 юни ще гледаме по какъв начин той поема най-мрачния случай в кариерата си досега , който обаче може да му донесе възмездие.

Пънк на пътя



“Viena and The Fantomes” („ Виена и Фантомите “) е историята на една пънк тайфа и хората, които тя увлича към себе си. Сред тях е Виена (Дакота Фанинг) - пътувайки дружно с групата, тя се озовава в любовен триъгълник сред друго групи и музикант от „ Фантомите “. Напрежението пораства дружно с изминатите километри и надали всички ще стигнат до крайната дестинация. В функциите виждаме още Джон Бърнтол, Зоуи Кравиц като мениджъра на бандата и Еван Рейчъл Ууд като член на бандата .

На фронтовата линия



“The Outpost” („ Предна стража “) се основава на едноименната книга с същински истории за американските задачи в Афганистан от 2009 година Военната драма събира на едно място Скот Истууд и Орландо Блум , които показват ежедневната битка на бойците за оцеляване. По-голямата част от фотосите на военната драма са правени в България , като към този момент знаем, че във кино лентата взе участие и Алек Алексиев („ Откраднат живот “).

ОЩЕ

Били против стандартите



Дори да не сте почитатели на Били Айлиш , това не пречи да оцените способността ѝ да побеждава системата на подлия шоубизнес (и какъв брой тъжно е, че това въобще се налага). Откакто е под светлините на прожекторите, 18-годишната изпълнителка носи необятни и прикриващи облекла, с цел да не притегля ненужно внимание и рецензии върху тялото си, а да бъде ценена поради музиката си. Късометражният филм “Not My Responsibility” („ Не е моя отговорност “) беше прожектиран по време на нейни концерти, а в този момент излезе и в интернет, с цел да чуят всички нейните мисли върху публичните настройки, които в никакъв случай не можеш да удовлетвориш – а и не трябва .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР