Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката,

...
Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката,
Коментари Харесай

Ръсел Кроу води война на пътя, Кейти Пери показва голата красота на бременността и още

Добре пристигнали в Плейлиста на Edna с новото от музиката, киното и шоубизнеса от миналата седмица, на което си коства да натиснете Play ► .

МУЗИКА

Природно зарево



Бременност и пандемия са две неща, които никой не си пожелава да се случват по едно и също време, само че Кейти Пери съумява да обърне събитията в своя изгода. След като във видеото към “Never Worn White” разкри, че чака първото си дете, в клипа към новия си сингъл “Daisies” певицата се слива с природата и демонстрира напълно голото си тяло. И до момента в който в сантименталните ни показа зад камерата стои бащата на детето ѝ Орландо Блум, от нужната отдалеченост видеото, което наподобява на домашно снимано, основава режисьорът Лиза Волошин . Песента е за вярата в личния си триумф макар мненията на близките и ще включено в новия албум на Кейти, който би трябвало да излезе през август.

Добре забравено остаряло



14 години след написването на „ Изкуствен детайл “ , в този момент част от албума на Графа „ Страничен наблюдаващ “, в новата си версия парчето към този момент публично е сингъл. Социално ангажираният текст остава настоящ и през днешния ден, а черно-бялото видео режисира Павлин Иванов (Bashmotion). Освен по-разпознавами лица като артиста Дани Ангелов , в клипа взе участие и бащата на изпълнителя Кирил Ампов , а песента с обичана на брачната половинка на Графа - Мария.

Светлина в тунела



Слънце, равнодушие и обич лъхат от новото парче на Мила Робърт , което следва да слушаме и в дебютния ѝ албум “Egotrip”. „ Всичко внезапно светва “ е написано от самата Мила, а клипът на Жоро Пеев ни придвижва в по-приятни времена. Феновете съпоставят клипа с италианско кино и Лана Дел Рей, само че хубавото е, че всичко в него си е наше.

КИНО

Опасно партньорство



Сериалът от 7 епизода “The Good Lord Bird” на платформата Showtime е екранизация по едноименния разказ на Джеймс МакБрайд . Историята ни придвижва в Канзас XIX век, когато животът на спорния аболюцинист Джон Браун се преплита с този на чернокожо момче с прякор Лук . Итън Хоук е в ролята на Браун, който взима Лук под крилото си, а двамата скоро се озовават на бойното поле.

Опасно разминаване



Новият филм с присъединяване на Ръсел Кроу ще ни накара да внимаваме по какъв начин се държим зад кормилото. В психологическият трилър “Unhinged” носителят на „ Оскар “ влиза в облика на неизвестен мъж , който минава през сложен интервал. След като непозната жена го ядосва на пътя, той взема решение да ѝ даде урок, като трансформира в цел нея и околните ѝ.

Нов ред



След като светът е заледен, остатъкът от човечеството, включващ най-богатите хора, се намира в непрекъснато движещ се трен, който обикаля земното кълбо . Това е действителността в „ Снежен снаряд “ ( “Snowpiercer”) , френски комикс от 1982 година, който откакто оживява на огромен екран под режисурата на Бонг Джун Хо през 2014 година, в този момент ще можем да гледаме и като сериал на Netflix в цели 20 епизода с присъединяване на Дженифър Конъли като Мелани Кавил – гласът на влака.

ОЩЕ

Рок на дивана



Докато по-голяма част от света към момента е в целесъобразна обществена изолираност, Rolling Stones не престават да отдават съпричастност със своята музика. След новото си парче “Living In A Ghost Town” (припомнете си тук >>>), идва ред на записи от концерти, които почитателите към този момент могат да гледат и слушат у дома . Откъсите, оповестени всяка седмица в YouTube канала на бандата , са част от акцията #StayHome, а най-новият е от 2015 година – следете в канала им и за другите 3, които остават.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР