Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката,

...
Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката,
Коментари Харесай

Брус Уилис се бори с престъпници; българската афера на Дуа Липа и още

Добре пристигнали в Плейлиста на Edna с новото от музиката, киното и шоубизнеса от миналата седмица, на което си коства да натиснете Play ► .

МУЗИКА

Втори късмет



Месец откакто излезе новият сингъл на групата (припомнете си тук) Bon Jovi демонстрират и благородната си страна с ария, записана в дружно с хора на Инвиктус - благотворителната идея на принц Хари , която разрешава ветерани от войната да се състезават в параолимпийски жанр. Парчето “Unbroken” е основано за документалния филм “To Be of Service” от 2019 година, само че посланието му е задоволително уместно и самодейността, проведена от херцога на Съсекс. Така бандата я записва още веднъж в именитите студия „ Аби Роуд “ през февруари още преди отлагането на игрите тази година, а резултатът е възвишен.

Българска спекулация



Дуа Липа се трансформира в една от дребното музикални аргументи за наслада по време на карантина с премиерата на втория си албум “Future Nostalgia”. Третият подред сингъл от него е “Break My Heart” , а той продължава денс поп линията на предходните два. Изненадата тук е друга – за клипа английската изпълнителка от албански генезис се доверява на български екип! Видеото е снимано в киноцентър Бояна , където Дуа и компания записват дружно при минусови температури навън.

На един екран разстояние



Карантината не спря новия сингъл на Pavel &Venci Venc’ , съпроводен от клип, за който сама взема решение да се погрижи Саня Армутлиева . След като преди време дуото пуска нова ария, без да каже на продуцента си, в този момент Саня прави същата изненадата за двамата, като скрито с още 12 девойки на Virginia Records , измежду които Михаела Маринова, 4Magic, Ева Пармакова, Дара и други, записват в домашни условия лични видеа към „ Ти си “ . Идеята много отива и на самия текст, а комбинацията от двете ще усмихне и вас.

КИНО

На живот и гибел



След „ Игра на тронове “ Софи Търнър отбелязва присъединяване в нов сериал. “Survive” е продукция на новата стрийминг платформа Quibi (съкратено от “quick bites” (или „ бързи хапки”) с малко наличие, предопределена за мобилни телефони. Мини поредицата, чиято премиера е на 6 април, споделя за претърпялата психологична контузия Джейн , която има намерение да се самоубие по време на полет, само че самолетна злополука попречва проектите ѝ . Тя и Пол ( Кори Хоукинс) се оказват единствените оживели в покрита със сняг планина , където ще би трябвало да преборят събитията.

Между обичта и дълга



Малко градче в Масачузетс е разтърсено след ликвидиране, за което е обвинен 14-годишният Джейкъб Барбър ( Джейдън Мартел) . Това прекатурва и света на неговия татко, уважан юрист , който би трябвало да избира сред своя дълг да служи на справедливостта, и обичта към сина си. В ролята на бащата е Крис Евънс ( „ Капитан Америка “, „ Вади ножовете “) , а като негова брачна половинка и майка на Джейкъб ще забележим Мишел Докъри ( „ Имението Даунтън “, „ Джентълмените “) . Трилърът „ Да защитаваш Джейкъб “ е екранизация в 8 епизода по едноименния разказ на Уилям Ландей, която стартира от 24 април по Apple TV+.

Под блокада



Когато една нощ апаш е ранен по време на грабеж , неговият брат взема решение да наблюдава локален доктор и да го държи пленник дружно със фамилията му вкъщи, до момента в който не отдаде незабавна помощ. В екшън трилъра “Survive The Night” с премиера през май Чад Майкъл Мъри е в ролята на медика, а Брус Уилис е неговият самоуверен татко, който ще се опита да вземе нещата в свои ръце, надделявайки нарушителите зад четири стени и отвън тях.

ОЩЕ

Дом от друга ера



Домът на Дита декор Тийз в Лос Анджелис e нищо по-малко от това, което сме очаквали от Кралицата на бурлеската. Във видео за Architectural Digest танцьорката демонстрира своята къща, цялостна с винтидж мебели и антики , където обаче нито едно място не е изключително комфортно за сядане, признава Хедър Рене Суийт, каквото е същинското ѝ име. По еклектиката и препарираните животни си проличава, че Дита въобще не е минималист, що се отнася до интериорния дизайн, а на помещението ѝ с обувки може да завиди даже Кари Брадшоу.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР