Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката,

...
Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката,
Коментари Харесай

Дивият чар на Джейсън Момоа в нова роля, Салма Хайек в женска война, edna опасна музикална тройка и още

Добре пристигнали в Плейлиста на Edna с новото от музиката, киното и шоубизнеса от миналата седмица, на което си коства да натиснете Play ► .

МУЗИКА

Ангелите не са това, което бяха



Ариана Гранде, Майли Сайръс и Лана Дел Рей не обичат да се обръщат към тях с „ ангел “, въпреки че биха могли да минат за подобен. За песента им “Don’t Call Me Angel” ги събира новият филм „ Ангелите на Чарли “ , който излиза през ноември и наблюдава последващо потомство сътрудници. Трите изпълнителки явно съставляват всяка edna от новите три актриси – Кристен Стюарт, Ела Балинска и Наоми Скот. Ритъмът е инфекциозен, само че силите явно не са уравновесени – въпросът е за какво Лана Дел Рей има минимум присъединяване в песента?

Разходка измежду дивото



За още един филм подгряваме с ария от саундтрака му. „ Диви и щастливи “ се споделя и резултатът от непредвидената, само че симпатична кoмбинация сред D2 и 100 Кила във връзка едноименния български филм. Наред с изпълнителите на фона на пламъци и остарели коли виждаме и фрагменти от „ Диви и щастливи “, който би трябвало да излезе в края на ноември.

Гига мега завръщане



Три години след последния си албум Green Day оповестиха, че потеглят на турне дружно с още две групи – Fall Out Boy и Weezer, с цел да промотират новите си албуми. Hella Mega Tour е планувано за 2020 година, когато би трябвало да излезе новият албум на бандата, а първият сингъл от него – “Father of All… “ , изсвириха и в Шоуто на Джими Кимъл. Критиците към този момент го дефинират като „ възобновление на гаражния рок и пънк “ и „ ярък и приповдигнат “ макар мнението на вокалиста Били Джо Армстронг, че песента би трябвало да накара „ хората да се почувстват зле “.

КИНО

В епицентъра на войната



Новият филм на Роланд Емерих “Midway “ ни води на фронта по време на Втората международна война . Американските летци и морски пехотинци обръщат хода на събитията в офанзивата при Мидуей няколко месеца след Пърл Харбър. Действителните завършения на бойците ще бъдат разказани през ноември от цяло съзвездие: Люк Евънс, Уди Харелсън, Денис Куейд, Манди Мур, Ник Джонас и други

Да виждаш без очи



Още едно украшение в портфолиото на новата стрийминг платформа Apple TV+ се обрисува да бъде “See” . Сюжетът преглежда дистопично бъдеще, където човешките същества не съществува зрение – по този начин всички са принудени да употребяват други способи за другарство и оцеляване. Звездата тук е Джейсън Момоа в ролята на воина Баба Вос, на който се раждат близнаци със способността да виждат. Това ги трансформира във врагове на системата, от която героят ще би трябвало да избави себе си и своето племе.

Когато бизнесът загрубее



2020 година ще чакаме и поради нова комедия с женски тим. В “Like A Boss” Мия ( Роуз Бърн ) и Мел ( Тифани Хадиш ) са две най-хубави приятелки, които основават лична козметична марка . Скоро задлъжняват, само че ситуацията наподобява под надзор, когато стилният гуру Клеър Луна ( Салма Хайек ) им предлага финансиране. Скоро обаче тя ще се трансформира в най-големият им зложелател, който желае да си присвои техните хрумвания, а красивият бизнес ще погрознее в борбата посред им.

ОЩЕ

Не спирай да танцуваш



Ще ви подосаждаме още малко с Дженифър Лопес , тъй като продължава да бъде неудържима. След като с новия си филм „ Да свалиш Уолстрийт “ сподели, че към момента е в добра актьорска форма, Джей Ло гостува при Джими Фалън, където ни разходиха с танцови стъпки през последните няколко десетилетия – почти от старта на кариерата ѝ до наши дни. А ние си пожелаваме на 50 да имаме нейната сила.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР