Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката,

...
Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката,
Коментари Харесай

Джъд Лоу отново е неустоим папа, пухкавата любов на Кейти Пери, тайните на Джесика Алба и още

Добре пристигнали в Плейлиста на Edna с новото от музиката, киното и шоубизнеса от миналата седмица, на което си коства да натиснете Play ► .

МУЗИКА

Любов на четири лапи



Новият сингъл на Кейти Пери към този момент си има и видео, в което певицата споделя за неловките връзки след разлъка. Клипът на “Small Talk” е още по-сладък поради многото кученца, които вземат участие в фиктивен конкурс (или както гласи надписът - Mutt Ball (от mutt - пес) вместо именития Met бал, или Мет Гала, всяка година през май). Кейти Пери още веднъж има опцията да покаже актьорските си умения (няма ли да я забележим в някой филм към този момент?) и се връща ретро визия, с каквато се е появявала в някои от най-хубавите си клипове.

Нежна мощ



“You Are Not Alone” показва класическа Емели Санде – освен поради черно-бялото видео, в което тя свири на пиано, а и дребното на брой принадлежности, мощни вокали и също толкоз мощно обръщение, с които е разпознаваема. Четвъртият сингъл на англичанката с африкански корени е последният преди новият ѝ, трети подред албум “Real Life” да излезе на 13 септември. Едва ли някой ще се усеща самичък, до момента в който го слуша.

Нашествието на ГодзиЛана



Лана Дел Рей към този момент издаде новата си музикална сбирка, а в премиерната седмица на “Norman F*cking Rockwell” тя пусна и видео към кавъра си на “Doin’ Time” на Sublime. Сюрреалистичното видео, в което певицата се разхожда в наедрял размер из Ел Ей, носи препратки към кино лентата от 1958 година „ Атаката на 50-футовата жена “, типично в стила на Лана, която се въодушевява от ерата на Златен Холивуд.

КИНО

Папата се завръща



Сериалът от 2016 година „ Младият папа “ накара Паоло Сорентино, HBO и няколко европейски канала да снимат идващ сезон. Така Джъд Лоу се завръща в „ Новия папа “ като Лени Белардо или ексцентричния папа Пий XIII, който в първи тийзър филмов откъс се появява като привидение на плажа. Сред новите попълнения е Джон Малкович , а Шарън Стоун и Мерилин Менсън имат епизодични функции. Очакваме ги следващата година.

Преди прогнозата за времето



Еди Редмейн и Фелисити Джоунс последно бяха на екран дружно в „ Теория за всичко “, където описаха историята на Стивън Хокинс и брачната половинка му Джейн. Отново един до различен ги събира филмът „ Аеронавтите “ . В него носителят на „ Оскар “ играе бъдещият метеоролог Джеймс Глайшър , направил рекорден за височина полет през 1862 година Измислен обаче е обликът на колежката му, в ролята на амбициозната Амелия Рен , която също подлага живота на риск при рисковото пътешестване с балон.

Различният Жокер



След дълго очакване за втори филмов откъс новите фрагменти на „ Жокера “ се появиха таман в точния момент за Венеция. Отзивите след премиерата по време на филмовия фестивал са повече от ласкави и по всичко наподобява, че филмът излиза от екшън рамките на филмите за супергерои. Хоакин Финикс показва злодея Артър Флек като новобранец, изгубил надзор, който на вятъра се пробва да изгрее като комедиант. Помага му (силно казано) и Робърт Де Ниро като водещ на вечерно шоу.

ОЩЕ

Да сияеш като Джесика Алба



Искаш грим, който наподобява, че все едно не носиш подобен? Vogue пита Джесика Алба по какъв начин го прави и се оказва, че (изненада!) изисква старания съвсем колкото грим, който си проличава изцяло. Но по тази причина пък актрисата и бизнесдама счита, че нейните стъпки смъкват 10 години от лицето ѝ . Започва се с овлажнител, който Джесика смесва с блестяща основа, а останалото вижте от първо лице.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР