Добре дошли в държавата на Васил Божков. Това каза зам.-председателят

...
Добре дошли в държавата на Васил Божков. Това каза зам.-председателят
Коментари Харесай

ГЕРБ приветства България: Добре дошли в държавата на Божков и глупаците му Петков и Рашков

Добре пристигнали в страната на Васил Божков. Това сподели зам.-председателят на Политическа партия ГЕРБ Даниел Митов в „ Денят стартира с Георги Любенов “ по Българска национална телевизия.

Даниел Митов съобщи, че ролята на вътрешния министър на една страна не е да бъде „ дишач в нечий врат “, а от партията виждат по какъв начин в подобен се е трансформирал и министър председателят на страната. Той дефинира и двамата като представители на Васил Божков.

„ Очевидно е, че когато си имаме работа с комунисти, това може да се чака. Глупостта докара тези хора до извода, че това е единственият метод да си вдигнат рейтинга – падащия рейтинг, и да изместят фокуса от това, че не си правят работа “, сподели още той във връзка ареста на Бойко Борисов и брифинга, който дадоха вътрешният министър и министър-председателят нощес.

Според него Кирил Петков няма визия по какъв начин се ръководи една страна и той не знае, че по никакъв метод не би трябвало да се протяга ръка на опозицията, тъй като това е принуда. За Митов единственото решение е оставка на Кирил Петков и на държавното управление като цяло. „ Това е позицията освен на ГЕРБ “.

Той упрекна ръководещите поради това, че намесиха европейската прокуратура в „ тази каша “ и съобщи, че е уверен по какъв начин Лаура Кьовеши е нямала концепция, че употребяват името й.

„ На българското държавно управление в Европа ще се гледа като на дребни шмекери. “

За Митов въобще не е обикновено да държим 24 часа в ареста един някогашен министър председател, водач на опозиционна партия и да го разпитваш за неща, за които сте говорили преди 3 месеца.

Това е изключителна обстановка в българския преход. Наблюдавали сме всевъзможни обстановки през годините, само че за първи път ръководещите употребяват репресивния уред, с цел да тормозят опозицията, прибавя той.

По мотив брифингът той сподели още, че времето, в което се организира тя, демонстрира, че ръководещите напълно „ са си изгубили мозъка “.

На въпроса дали Даниел Митов знае кои ще са идващите задържани поради съмненията на министри от партията, че арестите ще продължат, заместник-председателят на партията споделя, че няма визия.

„ Прекрачиха се граници, от които няма връщане. Походът, който предприехме, е в отбрана на демокрацията “

Това, което прави Бойко Рашков, стартира още при служебните кабинети. Подозирахме, че ще продължи, само че не сме очаквали това да се случи. Оказа се, че Божков е по-силен от тях, сподели Митов.

„ Първо едно държавно управление губи легитимност пред хората, като не се съблюдава с рецесиите. Започнат ли това за държавното управление няма връщане обратно “.

Той разяснява и това, че ръководещите не слушат управническите решения на ГЕРБ. Причината е, че те идват от Политическа партия ГЕРБ.

„ Не е инцидентен фактът, че тази акция беше извършена в този миг, тъй като към войната в Украйна обединението е безусловно разцепена. Казахме им, че ще ги подкрепим, в случай че пратят военна помощ на Украйна. Тогава те удариха Борисов. “

Даниел Митов сподели, че наблюдават протичащото се в Украйна и от години той твърди, че от североизток идва заплаха. Сега, когато Украйна страда, би трябвало да се обърнем към моралния си компас, да отличим положителното от неприятното. Не знам в елементи какви са американските претенции, само че знам, че би трябвало страните да усилят отбраната си и който има остаряло руско въоръжение, което ще послужи на Украйна, да го изпрати “, съобщи той.

Когато ракети падат върху жилищни здания, не можем да имаме друга позиция с изключение на „ би трябвало да помогнем на тези хора “, уверен е Митов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР