Добре дошли отново в Душата на спорта. За последния епизод

...
Добре дошли отново в Душата на спорта. За последния епизод
Коментари Харесай

ДУШАТА НА СПОРТА: Тълпи се стичат в Aintree, за да се насладят на Гранд национален фестивал на модата, лекомислието и състезанията, който достигна кулминацията си в съботния епос... с ANDY HOOPER, който улавя цялата емоция

Добре пристигнали още веднъж в Душата на спорта. За последния епизод от поредицата АНДИ ХУПЕР пътува до Ейнтри в Ливърпул, с цел да снима всички забележителности от Големия народен фестивал.

Огромни тълпи се стекоха на емблематичната спортна среща в четвъртък за началото на уикенда, като почитателите бяха видяни да се любуват на всички фриволности, които това историческо съревнование може да предложи.

Следва Денят на дамите и имаше доста мода на шоуто, защото залагащите се облякоха, с цел да впечатлят в петък, с огромни шапки, красиви костюми и високи токчета към спортното трасе, до момента в който Jonbon на Ники Хендерсън се завърна в най-хубава форма, претендирайки за победа в My Pension Melling Chase.


Съботата беше осветена от Уили Втората Голяма национална победа на Мълинс като I Am Maximus се втурна към превъзходна победа на д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР