„Добре дошъл у дома, любими! Вчера беше изписването на нашия

...
„Добре дошъл у дома, любими! Вчера беше изписването на нашия
Коментари Харесай

Изписаха Джулиана Гани и сина й - slava.bg

„ Добре пристигнал вкъщи, обичани! Вчера беше изписването на нашия принц и той към този момент командва къщата със размах, хаха! “. Това написа Джулиана Гани във Facebook, където заяви, че тя и бебето към този момент са вкъщи.

Плеймейтката сподели кошчето на бебето и украсата, които я очаквали след изписването.

„ Много ми е прочувствено и съм пъклен щастлива! “, написа младата майка и благодари на почитателите си за хубавите пожелания, които е получила.

Гани разкри, че сходно на други известни родители, тя също е снимала забавни видеа от болничното заведение, които ще покаже скоро. Най-вероятно тя е получила препоръки от приятелката си Алекс Петканова, която дружно със брачна половинка си Даниел участваха на изписването на бебето.

Както към този момент писахме, Джулиана Гани и годеникът ѝ Илиян Найденов станаха родители точно на Нова година. Синът им тежи 3,700 кг и проплака в „ Майчин дом “.

След като роди, плеймейтката посочи, че са кръстили момченцето на светец, само че не пожела да разкрие по какъв начин тъкмо.

Гани плануваше да роди в родния ѝ град Пловдив, само че заради това, че получила разобличаване преди да замине, решила да остане в София.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР