Добре де, защо ви трябваше да вдигате данъка на старите

...
Добре де, защо ви трябваше да вдигате данъка на старите
Коментари Харесай

Богомил Бонев към управляващите: Сметнахте дрането на трета кожа от хората за възможно

Добре де, за какво ви трябваше да вдигате налога на старите коли, като единствено една десета от замърсяването се дължи на колите? А на старите разумно по-малко от тази една десета.

Защо лобирахте за фрапантно увеличение на гражданската отговорност, която направихте наложителна, като се оказа, че това било най-хубавата година за застрахователите?

Защо вдигате налозите за втори парцел, изключително в случай че е в курорт, като в курортите така и така данъчната оценка, която вашите мутренски кметове са приели, е неуместно висока?

Защо позволихте на един елементарен седесар да подвига цените на тока, та да угоди отново на монополисти, с които имате явна връзка? Да не приказваме за стартирането на парното при 23º температура преди няколко дни.

Защо се вършиме на три и половина за цените на горивата, като сте обезпечили цялостен монопол на Златев и му защитавате лобистки облагата, откакто съгласно доста изявления, с помощта на счетоводни врътки, ЛУКОЙЛ изобщо не е огромен данкоплатец?

Защо ви трябваше да юркате вашата прокуратура да се излага с поръчкови нелепи обвинявания против Елена Йончева, като знаете историята с Вероника Герен?

Ако не я знаете, толкоз по-зле за вас, мутри елементарни.
И в този момент се чудите за какво хората на студа блокираха страната.
Правите огромен комплимент на опозицията, в случай че си мислите, че те имат сили за това. Нещо по-лошо! Опозицията не може да управлява недоволството, което провокирахте и това може да свърши доста трагично за вас.
Явно сметнахте дрането на трета кожа от хората за допустимо, та да се хвалите с най-хубавия си бюджет.

Е, в този момент, вместо да се хвалите, търсете най-близкото контролно-пропусквателен пункт.

Богомил Бонев, Facebook
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР