Добре, да го направим. С тези думи, с бавна стъпка

...
Добре, да го направим. С тези думи, с бавна стъпка
Коментари Харесай

Срещата между Тръмп и Ким - комбинация от шоу и съдържание

" Добре, да го създадем ".

С тези думи, с мудна стъпка и потупване по ръката на Ким Чен-ун президентът Доналд Тръмп стана през вчерашния ден първият настоящ американски водач, стъпил в Северна Корея. Двамата написаха история в крепко укрепената демилитаризирана зона. Този особено основан за телевизионно представление миг бе невъобразим единствено преди две години, когато двамата мъже си разменяха обиди и неумолими закани.

Тръмп се отби за три часа в демилитаризираната зона, от които 80 минути прекара с Ким. Това бе демонстрация на " дипломация на ръкостискането ", чиято цел бе да влезе в учебниците по история, само че също по този начин и безреден театър, отражение на взетото в последната минута решение на Тръмп да насочи покана към властническия водач да се срещне с него на границата сред двете Кореи.

Впоследствие остана неразбираемо дали срещата беше повече шоу или повече наличие. Като изключим невижданите фрагменти и момента, заслужен да заеме водещите заглавия, единственото достижение на Тръмп сякаш бе да контракти съглашение за възобновяване на нуклеарните договаряния, които самият той напусна през февруари по време на последната му среща на върха с Ким във Виетнам.

Тръмп от дълго време планираше да посети демилитаризираната зона. Трябваше да го направи през 2017 година, само че пътуването бе анулирано поради мъгла. Сътрудници на Белия дом споделят, че обществената покана към Ким за среща там е била тъкмо толкоз спонтанна, колкото изглеждаше. В характерен за Тръмп жанр всичко стартира с туит.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР