Добре, че започнах да снимам с телефона си, иначе щяха

...
Добре, че започнах да снимам с телефона си, иначе щяха
Коментари Харесай

Циганите щели да убият Илиян, ако не били заснети на клип

Добре, че започнах да фотографирам с телефона си, другояче щяха да убият Илиян. Когато ме видяха, подгониха и мен, удариха ме с брадвата по врата и по ръката. Това съобщи извънредно за Burgas24.bg смелото момиче, направило ужасяващите фрагменти от Мъглен.

Припомняме, че шокиращите фрагменти с невиждания опит за ликвидиране бяха изпратени до Burgas24.bg от водача на ОЗБГ Стефан Петров.

Репортер на медията посети Илиян в Неврохирургията към УМБАЛ-Бургас. Неотлъчно до него е момичето, с помощта на което ужасяващият опит за ликвидиране излезе нескрито. То обаче не пожела името му да бъде съобщавано в медиите, нито се съгласи да застане пред нашата камера. Илиян също помоли да не бъде сниман.

Състоянието му е устойчиво, все пак раните му наподобяват ужасяващи - цялата му глава е бинтована. В момента при него е и юристът, който ще се заеме със случая.

Крехката госпожица разкри, че двамата с Илиян са потърпевши, пробвайки се да защитят своя служащ Николай. Младото момче работело като овчар в тяхната кравеферма в Болярово, само че преди две седмици като че ли потопен вдън-земя.

По думите й, предходната година въпросният Николай бил отвлечен от своя някогашен шеф Руси Джамбаза - яростен ром от айтоското село Мъглен. Момчето било натикано в багажника и върнато да работи за Джамбаза срещу волята си. Двамата с Илиян разбрали, че Николай още веднъж е при Руси Джамбаза и тръгнали за Мъглен с желание да му оказват помощ.

Там били нападнати от тайфа подивели роми, които ги погнали с брадви и бухалки. Предвождал ги точно свирепият Руси, който е един от четиримата арестувани.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР