Добре, че вече сме под знака на ретроградния Марс, та

...
Добре, че вече сме под знака на ретроградния Марс, та
Коментари Харесай

На крива ракета ретроградният Марс е виновен

Добре, че към този момент сме под знака на ретроградния Марс, та да имаме кого да сочим с пръст, в случай че не ни се подреждат нещата. Както настояват астролозите, през идващите два месеца би трябвало доста да внимаваме какво приказваме и какво считаме да сторим идните дни, защото Червената планета щяла да осуети проектите ни. Всичко щяло да стане наобратно, а не както сме го замислили.

В персонален проект може би е допустимо да се изпълнят рекомендациите на астролозите. Но множеството систематични играчи на политическата сцена се държат по този начин, все едно не са от тази вселена и приумиците на Марс не ги засягат. Макар че няма да сгрешим, в случай че отбележим, че държанието на тези играчи в действителност от дълго време е такова, и ни Венера, ни Меркурий, нито мистичната Нибиру можем да виним за това.

Управляващите от ГЕРБ, да вземем за пример, са си навили на пръста, че ще изпълнят мандата си и че ставащото на площадите е единствено индикатор за зрелостта на българската народна власт: митингът си е митинг, ръководството - ръководство. Както споделя столичният кмет Йорданка Фандъкова, митингите са част от демократичния градски дух. Колкото повече митинги, толкоз повече народна власт.

А острието на ГЕРБ Тома Биков добавя, че държавното управление ще подаде оставка, единствено в случай че в Народното събрание се съберат 160 гласа за Велико национално заседание. Но изборите щели да се изтеглят един-два месеца обратно. Ако не се съберат нужните гласове - ръководещите остават, тъй като нямало потребност от предварителни избори. Или, както политологът Стойчо Стойчев обобщава обстановката, "Решението дали ще има предварителни избори не се диктува от улицата, а от Бойко Борисов ".

Очевидно българските астролози бъркат - Марс може да е назадничав, но Борисов - още повече. Лош знак за него обаче е, че ГЕРБ взе да се люспи - както Съюз на демократичните сили преди време, като Българска социалистическа партия - по-наскоро.

През пролетта видинската партийна конструкция се разцепи, в този момент няколко някогашни благоевградски кметове отидоха при Цветан Цветанов, координаторът на ГЕРБ в Шумен Гюнай Исмаил също подаде оставка...

Както е тръгнало, ще се наложи на ретроградния Борисов да се употребява от астрологическите препоръки на Алена. Ако не ще да чуе протестиращите, нея сигурно ще послуша. Алена може повече да му помогне, в сравнение с актуалният водач CДC Румeн Хриcтoв, да вземем за пример. Той се кани да консолидира десния избор на идните избори, коалирайки файтон партийката си с ръководещия експрес. "Вoдим прeгoвoри c ГEРБ, като кoaлициятa, кoятo бихмe нaпрaвили, e нa идeйнa ocнoвa ", разгласи той.

Намеренията на Христо ни напомнят безсмъртната фраза, която великият комбинатор Остап Бендер изрича, до момента в който увещава притежателят на автомобил Адам Козлевич да пътуват с неговата кола: "Бензинът е ваш - концепциите наши! "

Някак по Бендеровски прозвуча и Корнелия Нинова. След като завоюва нов мандат отпред на Българска социалистическа партия, тя разгласи, че столетницата е най-демократичната съвременна европейска партия, среща се в удивителна кондиция, зряла и с висока институционална просвета, жива, неподвластна на ползи и зависимости...

Абе, има нещо във въздуха, на ретроградния Марс ли се дължи - един Господ знае?!

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР