Добре, че тенисистът не се е съпротивлявал или пък не

...
Добре, че тенисистът не се е съпротивлявал или пък не
Коментари Харесай

Майстори джебчии се опитали да отрежат ръката на Гришо

Добре, че тенисистът не се е съпротивлявал или пък не се е подлъгал да ги подгони, защото в нередки случаи апашите намушкват с нож жертвите си.

Само преди няколко месеца джебчии отрязали брутално китката на богат азиатец, с цел да му смъкват скъпия златен часовник, описват локалните. 

 

Дръзкият грабеж се случил точно на Великден, до момента в който нашенецът се прибирал с колата си от тренировки. Уличните крадци, качени на мотоциклет го издебнали на една от най-оживените улици в града и на едно от спиранията на придвижването, приложили класическия трик с удареното огледало, за който явно Григор не е чувал.

 

Димитров бил толкоз шокиран от случката, че даже не съумял да реагира. По-късно подал тъжба в полицейския сектор в Мосос д Ескуадра. За момента няма нито диря от обирджиите, нито от откраднатия часовник. Не излиза наяве и дали застраховката му покрива грабежа.

 

В последна сметка баровец като него няма да остане за дълго време без бляскав аксесоар на ръката си.

Швейцарската компания Bianchet, която е спонсорски сътрудник на българския тенисист, към този момент му е осигурила нов модел часовник от същия клас.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР